- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turist
tag
Szia!
Nálam R5 3600 + gtx 1660S + 32gb ram. A játék alapból high beállításra tette, nem változtattam rajta semmit. Full HD-ben 50-60 FPS volt.
Nem tudom mekkora felbontásban játszol. Ha full HD-nál nagyobb akkor lehet az a gond. Illetve olvastam, hogy néha kevés a 16 gb ram.... Szerintem ez abszurd.
Nem tudom megoldják-e 2 hét alatt, de úgy vélem ennek kellene lennie a fő iránynak, ha nem akarnak sok embert veszíteni. Ha ilyen problémák lesznek akkor az 50 vs 50 pvp bajos lesz.Egyébként én is játszom 15+ éve MMO-val. Jelenleg a Guild Wars 2 az etalon nálam. Rég ott hagytam, de van benne 3 ezer órám. Bár én inkább casual PvE játékosnak mondanám magam.
Open bétát kipróbáltam, elég vegyes érzéseim vannak. Úgy érzem, a pvp és a gyűjtögetés(craft) amire nagyon rá akarnak menni, és a többi háttérbe szorul.
Nagyon idegesített például, hogy ha itemeket kellett felvenni, akkor várni kellett a respawnra.
Furcsa hogy a küldetések területein kívül nincs élet a játékban. Itt-ott van pár ház tele szórva mobokkal, de amíg oda érsz jó ha kettővel találkozol. 3 aktív skillt nem találom elegendőnek egy komoly pvphez.Érdekes lesz látni, hogy az end game content milyen lesz. Az eddig tapasztaltak alapján nem fűzök hozzá nagy reményt, de valószínüleg ki fogom próbálni.
Két kérdés eszembe jutott:
-Mi akadályozza meg a lvl60-as karaktereket abban hogy alacson területeken leöljék a másik frakció képviselőit?-A fegyverek passzív skilljei csak az adott fegyverre hatnak, és fegyver váltáskor nem érződik a hatásuk? (Mert pl az aktív skilnél ez nem működik. Berserkert elnyomom, fegyvert váltok, és a buff eltűnik.)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Matematika topic
- Tőzsde és gazdaság
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest