Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  malacka87

üzenetére malacka87

üzenetéreÉn is kerültem eddig ezeket , de ezt 'sajnos' elkezdtem. Hatalmas feelingje van hogy IRL ismerősökkel 4-5en minden este együtt toljuk legalább 3-4 órát,bemegyünk egy discord szobába, és onnét együtt megyünk egymás küldijeire, szétcsapjuk akit kell, és csináljuk ami éppen van. Néha tervezgetünk , néha random beleállunk valamibe, van amikor meg csak 1 groupban vagyunk és mindenki csak fát vág, követ tör stb, közben dumcsázunk az élet nagy dolgairól.  Csereberélünk, itemeket gyártunk egymásnak, pénzt adunk ha kell, ilyesmik. Ha szereted az ilyet,akkor el kell döntened hogy becsempészed ezt az addiktív játékot a mindennapjaidba vagy nem, mert a fent leírt formában függőséget okoz. Csereberélünk, itemeket gyártunk egymásnak, pénzt adunk ha kell, ilyesmik. Ha szereted az ilyet,akkor el kell döntened hogy becsempészed ezt az addiktív játékot a mindennapjaidba vagy nem, mert a fent leírt formában függőséget okoz. Nem mellékesen pedig az van amit írtál, rengeteg időt el fog vinni az életedből , mi fejenként 80-90 óránál vagyunk ebben a pár hétben ami óta megjelent. Szóval ez nem is túl sok, de abszolúte nem is kevés, én ezt a napi 12 órás meló után hoztam össze, plusz 7végénte nem csinálok mást csak alszok meg ezt veretem. Egyelőre szórakoztat minket, nem is akarunk most mással csapatni. Nem mellékesen pedig az van amit írtál, rengeteg időt el fog vinni az életedből , mi fejenként 80-90 óránál vagyunk ebben a pár hétben ami óta megjelent. Szóval ez nem is túl sok, de abszolúte nem is kevés, én ezt a napi 12 órás meló után hoztam össze, plusz 7végénte nem csinálok mást csak alszok meg ezt veretem. Egyelőre szórakoztat minket, nem is akarunk most mással csapatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csereberélünk, itemeket gyártunk egymásnak, pénzt adunk ha kell, ilyesmik. Ha szereted az ilyet,akkor el kell döntened hogy becsempészed ezt az addiktív játékot a mindennapjaidba vagy nem, mert a fent leírt formában függőséget okoz.
 Csereberélünk, itemeket gyártunk egymásnak, pénzt adunk ha kell, ilyesmik. Ha szereted az ilyet,akkor el kell döntened hogy becsempészed ezt az addiktív játékot a mindennapjaidba vagy nem, mert a fent leírt formában függőséget okoz.  Nem mellékesen pedig az van amit írtál, rengeteg időt el fog vinni az életedből , mi fejenként 80-90 óránál vagyunk ebben a pár hétben ami óta megjelent. Szóval ez nem is túl sok, de abszolúte nem is kevés, én ezt a napi 12 órás meló után hoztam össze, plusz 7végénte nem csinálok mást csak alszok meg ezt veretem. Egyelőre szórakoztat minket, nem is akarunk most mással csapatni.
 Nem mellékesen pedig az van amit írtál, rengeteg időt el fog vinni az életedből , mi fejenként 80-90 óránál vagyunk ebben a pár hétben ami óta megjelent. Szóval ez nem is túl sok, de abszolúte nem is kevés, én ezt a napi 12 órás meló után hoztam össze, plusz 7végénte nem csinálok mást csak alszok meg ezt veretem. Egyelőre szórakoztat minket, nem is akarunk most mással csapatni.