Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1472) Rendo84 válasza Synaptic (#1464) üzenetére


Rendo84
senior tag

Én szerencsés vagyok, mert csak oda kell állnom a dungeon elé és már hívnak is be, sokszor írnom sem kell, mindegy hogy lila, zöld vagy sárga, sokszor teljesen vegyes 4-5 fős csapat jön össze. Persze nálam is szokott lenni orb, hiába szeretnék én is kezdeményezni és felhasználni az enyém, még legtöbbször az is megmarad.
Van hogy csinálom a küldim soloban és belefutok olyan helyre, ahol a gyorsan vissza spanoló bossból farmolják a cuccokat, itt is simán bevesznek csak úgy maguktól. Többnyire mindenki nagyon rendes.
Én mondjuk egyedül szeretek questezni, de igen ritka mikor nem jön össze egyedül valami és meghalok. :)
Mikor épp pvp küldihez van kedvem azt is egyedül csinálom, szerencsémre csapatba nem futottam még bele, 1v1-semm indig igazságos, mert többnyire ha meglepnek felkészületlenül, azért úgy nem annyira fair. :)

Tegnap odatévedtem 2 féle kezdő helyre is, ahol a frissen regisztrált playerek az első fél órájukat töltik. Mondanom sem kell, totál üres kihalt volt mind a két terület. Kíváncsi leszek ebből adódóan mikor lesznek összevonások. A lvl 60-asok is szerintem unatkozni fognak egy idő után, nem lesz meg a motiváció ezért csak ritkán fognak felnézni egyre többen. Remélem a szintezést bővíteni fogják hamarosan legalább lvl 99-re.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.