- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Én zárom a hónapot, már csak az FFVII Remake pörög, de nem lesz vége hó végéig.
2025 február
Vásárlás:
- Battlefield 4 Premium (PS4, digitális)Végigjátszás:
- Isonzo (Xbox, GP, 1000G): Bővebben itt. Utóbbi évek egyik legjobb multi élménye volt számomra.
- High on Life (PS5, PS+, platina): Xboxon a bugok meggátoltak a maxolásban, PS-en szerencsére sikerült. Agyament kaland, DLC-re várok egy akciót.
- Battlefield 4 kampány (PS5): Anno kimaradt a single, valami olyasmit vártam volna, mint a BF1 vagy V, de minden várakozásomat alulmúlta. Nagyon látszik rajta a kettővel ezelőtti generációváltás körüli időszak, buta, szénné scriptelt játékmenete, amit rendkívül egyszerű kiakasztani, emellé bárgyú, inkoherens sztori, érdektelen karakterek. De legalább a kövi részre összeszedték magukat, BF1-ben a harckocsizó, az ANZAC vagy a Lawrence sztori fényévekre van ettől minden tekintetben, meg végülis egyszerű volt megszerezni minden trófeát.Eladás:
-Havi összes: +2
2025 összes: +3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest