Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Zárom az évet.
2025 december
Vásárlás:
- Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4, PS5, digitális)
- Star Wars Jedi: Survivor (PS4, PS5, digitális)
- Hades 2 (Switch 2, kártya)
- Street Fighter 6 (Switch 2, kártya)
- Assassin's Creed: Mirage (PS5, lemez, ajándékba kaptam, nem számolom el)
Végigjátszás:- Spider-Man: Miles Morales (PS5, platina)
- Spider-Man 2 (PS5, platina)Eladás:
- Spider-Man: Miles Morales (PS5)
- Spider-Man 2 (PS5)
- Ratchet and Clank: Rift Apart (PS5)Remek év volt számomra 2025, backlogból is jó játékokkal játszottam és az idei megjelenéseket is nagyrészt élveztem. Mondjuk a Clair Obscur pont elvérzett, az én ízlésemnek túlságosan pátoszos francia, a játékmenet sem húzott be, KCD2-t futólag láttam, az mondjuk érdekes lehet majd kicsit olcsóbban, mert tartok tőle az első rész után, inkább a Death Stranding 2 és a Hades 2 azok, amikre azt tudom mondani, hogy nálam év játékai, bár egyik sem ment még végig.

Játékórában egyértelmű negatív tendencia látszik, idén már 1000 órát sem ment összesen a három konzol, ha levesszük a nálam szokásos idle time-t akkor olyan 700 környéke lehet a tiszta játékidő, ebből 500 PS5, 120 Switch 2 és csak 80 Xbox, ez nagyrészt annak köszönhető, hogy vettem egy e-könyv olvasót.
Pénzráfordításban szintén sokkal alacsonyabb érték jön ki, mint eddig, ha nem veszem a három előfizetési szolgáltatást meg a Switch 2 vásárlást nincs 100K forint az éves költésem.
Az év meglepetése számomra a Nightreign, bár több sebből vérzik, de itt végre látok egy víziót, egy új ötletet a fromsouls formula mögött. Pörgős, okos játékmenet, low skill floor, high skill ceiling nehézség, érdekes világ és meglepően jó minőségben jelent meg From játékhoz képest. Kellett kis idő, mire fejben átálltam arra, hogy mit is vár el a játék és hogyan kell hozzáállni, de abszolút megérte, remek élmény szinte minden kanyar benne.
Az év csalódása egyértelműen az Xbox, most már nem csak játékkiadóként, de mint szolgáltató is kezd megbukni a szememben. Mintha nem ugyanazt a nyelvet beszélnék, mint a játékosok, pokolian mínuszos hardverszámok, az XGS játékok nem igazán kiemelkedőek és a számok alapján nem is találják a közönségüket, Game Pass körüli buzz is csak arra volt jó, hogy az eddigi egyetlen pozitív címkéjüket is megtépázzák, az az Xbox ROG Ally meg a nagy csinnadratta ellenére egy csecsemő pukijával egyenértékű figyelmet tudott generálni. A legszomorúbb (vagy legviccesebb, beállítottságtól függ) tényleg az, hogy a PS5 topikban több és sokszor pozitívabb komment születik az Xbox játékokról, mint a Series topikban. Nem tudom, innen fel lehet-e állni hardvergyártóként főleg a memória-apokalipszis közepén, de ez nekem jelenleg Sega-pályának tűnik.
Jövőre ugyanitt, remélem sikerül pluszosra hozni az évet.
Havi összes: -2
2025 összes: -12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest