Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
2025 december
Vettem:
- Vampire: The Masqurade - Bloodlines 2 (PS5) -1
- Phasmophobia (PS5) 0 - Steamen már sok órát tettünk bele
- Pascal’s Wager (Steam) 0 - Androidon már megvan
Végigjátszottam:
- Vampire: The Masqurade - Bloodlines 2 (PS5) +1"Tudom, hogy nem lesz olyan, mint az első rész, de ettől függetlenül jókat hallottam róla. Reméljük, hogy nekem is be fog jönni." - írottam az előző hónap végén a VTMB2-ről. Nos... nekem annyira nem jött be a játék. Ha igazán őszinte szeretnék lenni, akkor azt is mondhatnám, hogy ennyire ocsmány, igénytelenül összetákolt szeméttel jó ideje nem találkoztam. A Chinese Room teljesen elvágta magát nálam, a játék pedig olyan szinten kiégetett, hogy nem is volt már kedvem másba belekezdeni a hónapban.
Az év elején azt terveztem, hogy eltűntetem az elmúlt öt év backlogját. Nem igazán jött össze a dolog, tovább hízott a lista, de ez már csak ilyen.
Jövőre egy kis hardverfrissítés a terv. Szeretném végleg elpakolni a PS Vitát és a PS3-at, azokhoz azonban az kell, hogy végigjátsszam azokat a játékokat a backlogból, amik ezekre a platformokra vannak. Mondjuk ez csak néhány cím, szóval hátha még össze is jön a dolog. Szintén végig akarok játszani minden Switch és PS VR2 címet, de csak azért, hogy utána el is adjam ezeket a hardvereket. A PS VR2 nem jött be, egyszerűen túlságosan nagy macera minden alkalommal beállítani, míg a Switchnek csak annyi baja van, hogy létezik a Switch 2, és szebben futnak a játékok rajta. Aztán, hogy ezekből mi valósul meg, az már más kérdés. Elnézve az eddigieket, örülök, ha a tervek fele.
Idei összesített: -20
Elmúlt 5 év összesített: -103
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest