Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-02 11:10:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8851) kezo0 válasza Kristof_94 (#8837) üzenetére


kezo0
addikt

Látom, többen is írták neked, hogy nincs ezzel gond, de úgy tűnik, ez nem ennyire egyértelmű.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#8853) pippo76 válasza kezo0 (#8851) üzenetére


pippo76
tag

Egyenlőre a gyakorlat mást mutat azt hiszem így helyes a megfogalmazás.

(#8854) kezo0 válasza pippo76 (#8853) üzenetére


kezo0
addikt

Én sem azt írtam, hogy gond van vele, csak azt, hogy nem egyértelmű. Bár ha szigorúan vennék a saját szabályzatukat, akkor egyértelmű lenne, hiszen azt nyilván látják, ha ugyanazt az előfizetést rendszeresen, akár egyidőben, két különböző IP-címről használják.

(És egyelőre, n nélkül!)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#8855) snemeth válasza kezo0 (#8854) üzenetére


snemeth
aktív tag

Az azonos IP-re korlátozással az lenne a gond, hogy - nálunk van is rá példa - az egyik családtag otthon nézi a tévén, a másik meg munkahelyről hazafelé menet a telefonján.

De ahogy te rá is mutattál, illő lenne betartani, hogy másik háztartás, másik előfizetés. Elég csak a spotifyra gondolni, ahol a haverok összeállnak, hogy előfizessenek a családi csomagra. Ott szóba is került, hogy bármikor kérhetik a lakcímet igazoló okmányokat.

(#8856) pippo76 válasza kezo0 (#8854) üzenetére


pippo76
tag

A helyesírás jogos! :K Nálunk a családban még a földrészek sem azonosak.

[ Szerkesztve ]

(#8857) modflow válasza pippo76 (#8856) üzenetére


modflow
veterán

Akkor pláne nem egy háztartás...

(#8859) gyeniko válasza snemeth (#8855) üzenetére


gyeniko
őstag

Szerintem addig nem lesznek ellenőrzések, amíg az előfizetési statisztikák meredeken emelkednek. Ráadásul az "egy háztartásban élés" nem jelenti feltétlenül azt, hogy a lakcím kártyáik szerint is egy címen laknak. Leginkább az előfizetők etikájára van bízva az előfizetés használatának módja. Magyarországról nézve ez apró csínytevésnek tűnik, sok máshoz hasonlóan. Mi, magyarok előszeretettel hivatkozunk arra, hogy nálunk sokkal alacsonyabbak a jövedelmek, mint tőlünk nyugatabbra, északabbra, ezért feljogosítva érezzük magunkat az ilyesmire. Egyszer majd felnövünk, ha addig nem pusztul el a Föld.

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#8860) LouiS22 válasza Gomba1974 (#8858) üzenetére


LouiS22
veterán

Itt az ideje olvasni és tanulni. Bocs, ha nyers, csak rém unalmas minden egyes topikban, fórumban az - és ez 2021-ben nagyon elszaparodott - hogy random ember komplett megoldást VÁR a problémájára, lehetőleg linkkel, leírással, videóval és magyarul.

Mi sem tudunk mindent, de úgy tanultuk meg, ahogy írtam. Kerestünk és olvastunk. Meg persze kérdeztünk. De utóbbi nem egyenlő azzal, amit fentebb írtam.

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#8861) Gomba1974 válasza LouiS22 (#8860) üzenetére


Gomba1974
tag

Köszönöm. Idáig is olvastam és olvastam különben nem tudtam volna a legelső kérdést sem fel tenni. Olvasgatok tovább a VPN röl, hogyan fogom tudni beállítani az Apple tv 4k val.

(#8862) gyeniko válasza LouiS22 (#8860) üzenetére


gyeniko
őstag

Szerintem ezt a választ nem kellett volna leírnod, mert ellentéses a topik(ok) alapvető céljával, lényegével. Rágugliztam a "VPN"-re, íme a találatok.
Rengeteg ember van (le merem írni, hogy a nagy többségük), akik nem tudják, hogy mi az a VPN és nem is érdekli őket. Egyszerűen csak van egy konkrét problémájuk, kérdésük, ebben kérnek segítséget. Leírják a problémájukat ide, mert abban bíznak, hogy kapnak segítséget olyanoktól, akik szívesen teszik ezt. Te más vagy, nem szívesen segítesz, de legalább ne dorongolnád le a kérdezőt, inkább pufognál magadban, majd segítenek mások. Segíteni jó dolog. Mindenki tud olyat, amit a másik ember nem, amit nem tud, azt megkérdezi, amivel kapcsolatban tájékozott, abban pedig segít. Ezért jó, hogy ilyen sok topik van. Sajnos, ebben a kérdésben nem tudok segíteni, pedig nagyon szívesen tenném.

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#8863) gyeniko válasza Gomba1974 (#8861) üzenetére


gyeniko
őstag

Konkrétan ismerek olyan fórumtársat, aki biztosan fog egíteni neked, ha olvassa a kérdésedet. Nagyon segítőkész, egyszer régen eljött hozzám, hogy beállítson nekem valamit.

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#8864) LouiS22 válasza gyeniko (#8862) üzenetére


LouiS22
veterán

Megkapta a választ a kérdésére: VPN. Azért ne legyünk már kiscsoportos ovisok, hogy nekem kelljen befűznöm a cipőjét is. Bónusz: egy tisztességes VPN szolgáltatónak van egy lépésről lépésre leírása, amivel be lehet állítani mindent is.

És hidd el: az n+1 privát üzenetekben zaklat valaki, mert segítettél neki és ezt ő úgy értelmezni, hogy te vagy a személyes, ingyenes supportja után te sem lennél már boldog. Ráadásul olyan, tényleg piszlicsáré dolgokkal, amit ha beüt a google-ba, azonnal releváns találatot kap. (Nagyon erős off és nem ide tartozik: az esetek 99%-ában az angol nyelv ismeretének minimális hiánya/lustaság az, ami a gondot okozza). Kádár szelleme kísért még mindig: oldja meeg helyettem más.

Befejeztem az offolást.

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#8865) devil-k válasza LouiS22 (#8864) üzenetére


devil-k
nagyúr

Ha belegondolsz az egész PH egy ingyenes support. Ez a célja, fórum, ahol emberek segítenek egymásnak.

- mozi bolondéria -

(#8866) Mackaj


Mackaj
friss újonc

Sziasztok! A szüleimnek karácsonyra előfizettem Netflixre, én Németországban élek, ők Pesten. A magyar oldalra szól az előfizetésük. A német netflixen van pár jó német sorozat, amit szívesen ajánlanék nekik, de az unogs-on úgy látom, nincsenek meg magyar felirattal. láttam a topik összefoglalóban a felirat-bővítményt, de nem tudom, hogy ők egyáltalán elérik-e az adott filmet otthon, ha az nincs meg magyarul. Van valami ötletetek, hogy tudnának német sorozatot nézni, magyar felirattal? Van "kívánságláda" a netflixen, vagy valami nem túl bonyolult technikai megoldás? Köszi és sok üdv.

(#8867) cooi11 válasza icemad (#8850) üzenetére


cooi11
senior tag

Köszönöm :R :R

(#8868) MoVieFaN


MoVieFaN
tag

Más is járt úgy, hogy nem lehet a lejáró bankkártyát (esetemben Mastercard) frissíteni az újra? :F Hibaüzenetet kapok napok óta.

Ma chat ablak egyből, Netflixnél tudnak róla, már egy ideje gond van payment oldalon. Válasszak másik fizetési módot, vagy vegyek Gift Card-ot volt a Netflix support válasza. Fogalmuk sincs mi a gond, van olyan kártya, amit elfogad a rendszerük, és van amit nem. És nem új a probléma.
OTP oldalról (telekód stb.) rendben, látszik is a próbaterhelés, Spotify, egyéb fizetés is megy vele.

Napokon belül vonnák a havit, de így akkor búcsú lesz a Netflix bénázása miatt. Hihetetlen, hogy egy ekkora céget váratlanul ért az EU-s jan. 1-i bankkártyás netes fizetési szabályozás változása. Az meg csak hab a tortán, hogy az üsz-es tök lekezelő volt, én éreztem magam kellemetlenül, hogy csak 1db bankkártyám van. Nincs még másik 3 db, hogy próbálgathassam. Ráadásul még "Postpaid service of Vodafone" sincs. :W

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#8869) LouiS22 válasza MoVieFaN (#8868) üzenetére


LouiS22
veterán

Regisztrálj egy revolutot és problem solved.

Kettő: biztosan jól kib*szol a Netflixszel, hogy megszűnik az előfizetésed (rendkívüli módon meg fogja őket rázni :) ).

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#8870) MoVieFaN válasza LouiS22 (#8869) üzenetére


MoVieFaN
tag

A Revolut/Curve stb. nem bankkártya alapon megy? Miben másabb, mint egy MC vagy Visa? Mert kártyaadatok frissítésével/fizetéssel van gondjuk payment oldalon.
A chatben nem is ajánlott kártyát, csak Netflix feltöltőt + Voda postpaid servicest.

Kettő: nem célom senkivel "kib*szni", de ha másfél év után egy ilyen elismert szolgáltató oldali hiba miatt nem tudja levonni a pénzt és megszűnik az előfizetés, akkor megszűnik. Sokakat érint, ezt elismerték, ezáltal nem csak nálam fog megszűnni...

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#8871) LouiS22 válasza MoVieFaN (#8870) üzenetére


LouiS22
veterán

Nekem január elsején második próbálkozásra levonta a Netflix a havi apanázs (OTP-s vagyok én is).

Ad abszurdum még azt is megpróbálhatod, hogy PayPal-t állítasz be és megnézed, hogy mi történik.

Ja, és a lényeg: 10000000%-ig biztos vagy, mindent jól beállítottál OTP-nél? Még ha igen, akkor is érdemes pár percet rászánni, és felhívni őket, hogy nézzenek rá, hogy tényleg jó-e minden. Én praktikusan akkor hívnám fel őket, ha a NF terhelését elutasítaná, mert ők látni fognak egy hibakódot, amivel már lehet menni tovább.

Összefoglalva: bármilyen ügyfélszolgálat mindig másra fog mutogatni, ők tévedhetetlenek és hibátlanok. Az miért a te problémád, hogy ők nem tudnak valamit megoldani? Próbálkozzanak, majd ha megoldották, terheljék be a kártyád, ahogy eddig is. Nehogy már te tegyél nekik szívességet azzal, hogy gift cardot veszel (wtf?).

Egyébként a Revolut is egy bankkártyát ad (nyilván), viszont meg tudod próbálni, hogy ezzel a kártyával esetleg működnek-e. Ha igen, akkor ezzel fizetsz, oszt ennyi. Plusz van egy második bankkártyád (ingyen), amire akkor és annyit pénzt töltesz fel, amennyit épp szeretnél vagy a helyzet úgy kívánja. Nem mellesleg középárfolyamon váltasz devizát, nem pedig az OTP híresen szar saját árfolyamán :)

(Off topic, de egy konkrét példa a saját életemből: egy 70 ezres amazon rendelésnél nagyjából 6000 forintot spóroltam azzal, hogy a Revolut EUR zsebébe raktam az ellenértéket és ezzel a kártyával fizettem ki. Mert így nem volt konverzió forint és EUR között - ezt egyébként az Amazon saját árfolyamon "számolja" - nyilván rendeset szakítva ezzel).

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#8872) kmarci25 válasza LouiS22 (#8871) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

Ez nagyon nem OTP problémának tűnik: "Más is járt úgy, hogy nem lehet a lejáró bankkártyát (esetemben Mastercard) frissíteni az újra?"
Én azt mondaná, hogy próbálj kicsikarni tőlük valami kedvezményt. Mondjuk oké, váltasz előfizetési módot (pl. PP), de adjanak cserébe kedvezményt a havidíjból, vagy egy hónap nagyobb csomag (ha nem a legnagyobban vagy), vagy mittomén. :DDD

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#8873) ΞΔGLΞ válasza LouiS22 (#8871) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ad abszurdum még azt is megpróbálhatod, hogy PayPal-t állítasz be és megnézed, hogy mi történik.

Amióta létezik Netflix, PP-ről vonja nekem a díjat. Ez, szerintem a legegyszerűbb megoldás, mint bankkártyákkal ba...kodni...

(#8874) LouiS22 válasza kmarci25 (#8872) üzenetére


LouiS22
veterán

Én sem mondtam azt, hogy OTP probléma (lásd: nekem levonta), de ettől még létezik és mindenki a másikra mutogat. Egy telefont megérhet, hogy megnézzék: ők is ugyanazt látják-e mint te és tényleg minden beállítás stimmel (99,99%, hogy igen, hiszen működik a kártya, más szolgáltatás sikeresen terhelt).

Az is tény, hogy rengeteg user lesz*rta az erős azonosítás problémakörét és január elsején szembesült azzal ,hogy TÉNYLEG nem működik a kártyája.

Amúgy nekem szintén személyes tapasztalás, hogy az erős azonosítás élesítésekor (ez nem feltétlenül volt január 1., sok szolgáltató már tavaly ősszel élesített) a különböző szolgáltatásokban eltárolt kártyaadat hibát dobott. Ha töröltem, újra rögzítettem a kártyát, akkor már gond nélkül működött a fizetés.

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#8875) kmarci25 válasza LouiS22 (#8874) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

"Ja, és a lényeg: 10000000%-ig biztos vagy, mindent jól beállítottál OTP-nél?"
Miközben írta, hogy nem a levonással volt baja, hanem azzal, hogy nem tudott új kártyát beállítani. De mindegy is...

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#8876) LouiS22 válasza kmarci25 (#8875) üzenetére


LouiS22
veterán

Na most nekem jár a faszkorbács, igazad van, vak vagyok :R

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#8877) MoVieFaN válasza LouiS22 (#8871) üzenetére


MoVieFaN
tag

"OTP oldalról (telekód, stb.) rendben, látszik is a próbaterhelés, Spotify, egyéb fizetés is megy vele."

Ahogy már írtam is, OTP-t természetesen felhívtam, minden rendben az ő oldalukon + az enyémen is (Jóváhagyás, Telekód), azt is megnézték, hogy a 10Ft-os Netflix próbaterhelések is látszanak. Innentől én kizárnám az OTP felelősségét.

Azóta volt újabb chat a Netflix supporttal, de semmi biztató:
This is a known issue from our side where the payment methods do not get update. Our team is already working on fixing this problem right now. We do not have further information about the payment portal issue right now so it's difficult to say whether Mastercard is allowed or not.
There's no specific timeframe available as to when exactly will this get fixed. You can either use alternate payment options like Netflix gift cards, or through postpaid service of Vodafone to pay right now.

(Off: Amazonról én is szoktam vásárolni, de lehet állítani, hogy ne az Amazon váltson, hanem euróban fizetsz. Nálad ez Revoluttal középárfolyam, nálam meg OTP eladási árfolyam, de még mindig jobb, mint az Amazon váltás. Paypal ugyanez, ott is megmondhatod , hogy a PP váltson vagy a bankod.)

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#8878) ΞΔGLΞ


ΞΔGLΞ
nagyúr

Soroljatok már fel néhány olyan sorozatot, vagy filmet, ami pár hónapja került fel és nektek tetszett, vagy nagyon tetszett. Vagy én lettem életunt, vagy a bőség zavara, de hogy egy tetves tartalmat nem találok, ami olyan hatást érne el, hogy alig várjam. hogy a következő rész jöjjön, az már kezd kiakasztó lenni nekem.
Szóval jöhet pár cím, hátha csak átugrottam rajta, vagy nem is sejtettem, hogy esetleg tényleg jó.
Ami nem érdekel: Az vígjáték, de minden más, thriller, dráma, fantasy, misztikus, bűnügyi etc tartalom jöhet. Olyan sem érdekel, amiből egyre több van, hogy faszik buzulnak benne...
:R

(#8879) Real_Necro válasza ΞΔGLΞ (#8878) üzenetére


Real_Necro
veterán

Esernyő akadémia
Sweet home
Alice in borderland
Snowpiercer (most jön a folytatás 26-án)
Locke & Key
The Witcher
Birmingham bandája
Another life

esetleg
Van Helsing

és tudom, vígjáték nem, de
A norheimi vikingek ;)

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#8880) icemad válasza ΞΔGLΞ (#8878) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ugyanígy vagyok vele. Előszedtem a régi kedvenceimet. 24 (még Sutherlanddel) meg a Breaking Bad-et. De gondolom ezeket már láttad. A Menekülés a sötétségbe (vagy ilyesmi a magyar címe) is tetszett. Az talán fél éve jött ki.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#8881) LouiS22 válasza ΞΔGLΞ (#8878) üzenetére


LouiS22
veterán

The mess you leave behind
Bordertown

de általában véve európai gyártású drámai sorozattal (pláne skandinávval, franciával) nehéz mellélőni.

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#8882) ΞΔGLΞ válasza Real_Necro (#8879) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ebből, ami érdekelt, az Another life és Birmingham bandája, a többi nem tudott lekötni, vagyis kinyomtam egy idő után. A Sweet Home, az számomra nem horror, hanem egy elmebeteg rendező és forgatókönyvíró agyszüleménye. Amit, kb fillérekből forgattak és ez meg is látszik rajta. Engem nem érdekel, hogy folynak a belek, vagy eszik egymás agyát, ha van mögötte értelmes tartalom. :DDD
-----------
LouiS22
Oké, kösz, én is mostanában keresem főleg az Európai gyártású sorozatokat, a túl steril és műanyag amerikai fosoknak (tisztelet a kivételnek) egyszerűen lejárt nálam az idejük, persze szerencsére vannak kivételek, de a Netflix ezeket a műanyag gagyikat elkezdte futószalagon gyártani.

#8880icemad
Igen, többek között ezek azok, amik nem tartoznak bele a fent említett műanyagokba.
Ezek (is) mind mesterművek USA-ból. Igen ezeket és még van jó pár, amit már többször megnéztem.
Azért, szerencsére az Apple a mennyiség helyett, ha keveset is gyárt, de azok minőségi sorozatok. Tehran, See, For All Mankind, Pallmer etc...kicseszett jó sorozatok. Nem beszélve róla, hogy ezek képminőségben szinte lemásznak az oled kijelzőjéről...

(#8883) Real_Necro válasza ΞΔGLΞ (#8882) üzenetére


Real_Necro
veterán

Pont az a lényeg. Nem az értelem, hanem a feeling. :DDD

Sok zimbeszombi között valami újdonság. :))

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#8884) Mrdevil válasza ΞΔGLΞ (#8882) üzenetére


Mrdevil
addikt

Most mi is a Birminghamet nézzük, ha ezzel végzünk, lehet nekiállunk a Bebörtönözvének, állítólag az is jó, olyasmi mint a Nagy pénzrablás, csak jobb. Alice tetszett nekünk is, pedig az első rész után azt mondtam nem nézem tovább, de mégis. Snowpiercer is jó volt, azt is várjuk. Lupin most tetszett még, az is jó. Vannak azért jók szép számmal, esetleg még a Kerítéssel elválasztvára ránézünk. Star trek Discovery, igényes mű nagyon, pedig nem vagyok egy Star trek fan, ezt is folytatom lassan.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#8885) bl4ze válasza ΞΔGLΞ (#8878) üzenetére


bl4ze
veterán

Lupin
Marcella

.:. bl4ze .:.

(#8886) olajbogyo válasza Mrdevil (#8884) üzenetére


olajbogyo
aktív tag

+1 A Bebörtönözve című filmre. Nagyon jó film, jobb valóban, mint a nagy pénzrablás, pedig az is nagyon tetszett.

Jó a Lupin is valóban, most lestem meg az 1 évadot.

Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!

(#8887) ΞΔGLΞ


ΞΔGLΞ
nagyúr

Kösz mindenkinek az ajánlókat, meglessük! :-) :R

(#8888) kmarci25 válasza ΞΔGLΞ (#8887) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

Nézd meg Apple+-on a Servant c. sorozatot. Most adják hetiben a 2. évadot.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#8889) ΞΔGLΞ válasza kmarci25 (#8888) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Jah, köszi tervben van. :R

(#8890) modflow válasza kmarci25 (#8888) üzenetére


modflow
veterán

Nekem nagyon bejött! Kevés olyan film van, aminek igazán van hangulata, de ez olyan, meg a YOU, vagy a Dexter.

(#8891) snemeth válasza ΞΔGLΞ (#8878) üzenetére


snemeth
aktív tag

Nem tudom, szinkronos vagy feliratos érdekel, de ezek mind feliratosak. Lehet, hogy szinkron is van egyikhez-másikhoz, de azt nem tudom. :)
Ráadásul már nem újak (kivéve az Undercover 2. évadát). Ha netán neked nem jönnek be, hátha másnak megtetszik valamelyik.

- 13 parancsolat (13 commandments) - belga
- Undercover - belga
- Secret city - ausztrál
- The Mire - lengyel
- Kingdom - koreai zombis horror, 2 évados. Az egyik kedvencem. Rendkívül profi megvalósítás. Először angol felirattal néztem, mert magyar nem volt hozzá. Miután lett hozzá, megnéztem újból. :)
- Ozark - nem tudom volt-e már
- Delhi crime - indiában játszódik, de nem indiai rendezővel, úgyhogy nem gagyesztáni
- Bodyguard - brit
- The Eddy - francia talán
- Close

Amikor olvastam, hogy az eu kötelezi a Netflixet, hogy x százaléknyi európai gyártású film/sorozat is legyen, először húztam a számat. De most már azt mondom, hogy ennél jobbat nem tehettek volna, mert sok jó filmről, sorozatról maardna le az ember

(#8892) ΞΔGLΞ válasza snemeth (#8891) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Kösz, ezeket mind láttam, vagy egy idő után kilőttem, kivéve a Kingdom, amit meglesek majd. Kösz..
Se szinkron, se felirat nem kell, ha a tartalom angol vagy német. Nem a magyar az anyanyelvem - néha azért keverem, vagy gondolkodok szavakon mostanában egyre többször - mivel egyre kevesebbet használom, használjuk a családban is.

[ Szerkesztve ]

(#8893) LouiS22 válasza ΞΔGLΞ (#8892) üzenetére


LouiS22
veterán

Ha valóban nem az anyanyelved, akkor emelem a kalapom, mert úgy írsz, mint egy natív. Pontosítok: 10ből 6 natívot magasan túlszárnyalsz.

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#8894) Mrdevil válasza snemeth (#8891) üzenetére


Mrdevil
addikt

Kingdom, Ozarkot néztük mi is, tényleg jók. Kingdomot eredeti autentikus asszem japán hangal érdemes nézni.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#8895) snemeth válasza Mrdevil (#8894) üzenetére


snemeth
aktív tag

A Kingdom koreai, de igen, úgy az igazi szerintem is. :)

(#8896) snemeth válasza LouiS22 (#8893) üzenetére


snemeth
aktív tag

Kár, hogy nincs lehetőség +1-et vagy hasonlót nyomni, mert egyetértek. :)

(#8897) dino_m


dino_m
senior tag

👍+1

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#8898) Mrdevil válasza snemeth (#8895) üzenetére


Mrdevil
addikt

Jah igen Korea. Amúgy ami nem eredeti angol/amerikai hangos, annak baromi rossz az angol/amerikai szinkronja, nem tudnak ezek normális szinkront készíteni. Látszik a hazai szinkron munka amúgy világszintű, komoly szinkron rendezőkkel/színészekkel stb. Olvastam, több országban nem is ismerik a szinkront, mint fogalmat, mindent max felirattal néznek.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#8899) Terapeuta válasza ΞΔGLΞ (#8892) üzenetére


Terapeuta
őstag

Amit én bedobnék, az a Kominsky módszer, a White lines és Fauda. Illetve dokumentumfilm kategóriában az Absztrakt.

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

(#8900) bl4ze válasza Terapeuta (#8899) üzenetére


bl4ze
veterán

Kominsky Method tényleg nagyon jó
és jó volt a mini sorozat Giri/Haji is

.:. bl4ze .:.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.