- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Kicsit félreérthetően írtam.
Magyar tartalmat vagy magyar feliratot szerettem volna. Angol feliratot minek is az Angolra?
Nincs szükségem arra, hogy fizetős műsorokkal fejlesszem magam, ráadásul rengeteg angol csatorna elérhető ingyen(a letöltésről nem is szólva). Csupán szeretem az anyanyelvemen nézni amit lehet, de a felirat sem árt ha esetleg van olyan kifejezés amit nem vágok!
Azért köszi!Közben beszéltem a netflix ügyfélszolgálattal és ígéretet kaptam, hogy hamarosan a Magyar felirat is elérhető lesz(már amihez otthon is van)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25