Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
narny
újonc
sziasztok!
mostanság elég hektikussá vált nálam a szolgáltatás igénybe vétele, mondom sorban:
1, ha van rá lehetőség, mobilon nem netflixezek, viszont egyik (Xiaomi) eszközöm sem kompatibilis a play szerint a netflix mobile alkalmazással..
2, kénytelen voltam szoftver / driver támogatás stb miatt win 10-re váltani win 7-ről, namost a win 10-em annyira kifagy a netflixtől (bármelyik böngészőben), hogy újra se lehet indítani, manual forced reboot marad csak..
sajnos a notim (thinkpad x230 tablet) már nem támogatott sem a lenovo, sem az egyes driver gyártók oldaláról..
a win10-es probléma ahogy kutatgattam, úgy látom ismert, de nincs rá standard megoldás..
próbáltam más böngészőt, kodekek újra konfigolását, grafikus drivereket cserélgettem, chrome flags szinten kerestem hakkolható beállításokat, egyelőre semmi..
a maxi csomag előfizetője vagyok, és jelenleg csak akkor tudom igénybe venni a szolgáltatást, ha vissza cuppantom a ultrabay-be a win7-es ssd-t
szóval ha esetleg akad is időm mozizni, van workaround
, de azért elég kaka ez igy, főleg hogy a netflix chat support szokásosan hülyének nézi az embert, az ember beleáll, ok, szerencsétlen supportos a dolgát végzi, toljuk le, és a végén mindenről kiderül hogy pls contact your manufacturer (ahol nincs support)jah, és pls kíméljetek meg a cseréld le az eszközt típusú okosságoktól, tökéletesen fain ez az ausztrál max configos egyedi build thinkpad, nem eu minőség, nem mobil proci, mindenre maxi elég amire nekem kell..

csak érdeklődésből írtam, nem vagyok szaki max poweruser (használom az erőt ahol csak tudom
), hátha valaki tud újat mondani
, ha nem, akkor support / megoldás híján hivatalosan a lenovo által támogatott fedora lesz a megoldás virtualboxxal melohoz..damn, mire azt felépítem..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azért elég kaka ez igy, főleg hogy a netflix chat support szokásosan hülyének nézi az embert, az ember beleáll, ok, szerencsétlen supportos a dolgát végzi, toljuk le, és a végén mindenről kiderül hogy pls contact your manufacturer (ahol nincs support)
), hátha valaki tud újat mondani
, ha nem, akkor support / megoldás híján hivatalosan a lenovo által támogatott fedora lesz a megoldás virtualboxxal melohoz..
l.skywalker
kmarci25