Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
MoP_FX 57 #41 üzenetére
Ja hogy az a modem
Akkor nem kell eltávolítani semmit, csak azthittem, hogy valami feltelepülő dolog, de te a modemről beszéltél...
Nemtudom akkor, hogy miért gyorsabb a dolog, ha modem ki van kapcsolva. Általában amiatt szokott lenni, hogy nincs fix IP, de nálad már az is van. Talán rosszalkodik a modem, vagy a hálókártya... Igazából tényleg nincs nagyon már ötletem. Mondhatnék ilyen Xp reinstall-t, de sztem máshogy is meg lehet oldani a dologt és nem kell ilyen drasztikus lépést végezni
Majd szólok, ha találok valamit, vagy lesz jó 5letem... -
Dufresne
addikt
Na most éppen ezzel a progival csinálok elvileg avi-ból DVD-t, de azt nemtudom hol darabolja chapterekre, legalábbis nemláttam ilyen lehetőséget, csak olyasmi volt, ahol be lehet jelülni a film kezdő és végpontjait. Lehet ott kell több szakaszt beállítani
Meg most egy mv2 és wav file-t csinál az avi-ból...ebből fog majd aztán DVD formátumot csinálni, vagy valamit másképp kéne beállítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest