Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Üdv mindenki!
Keresek egy zenét… A munkahelyen sokat hallom a retro rádión, de ezt nem találom meg.
A vicc az hogy van benne egy részlet ahol nem is énekel csak úgy dúdol az ember vagy hogy mondjam!
Es ugyanezt nem ismeri fel sem a Síri sem a Soundhund…
Ferfi énekli szerintem!
A részlet pedig tararatarataratata taratatatatara tamatam és folytatja a éneket!
Kicsit magas hangja van.
Segítség! -
gyáliSanyi
őstag
válasz
Marcsy cica #20391 üzenetére
Mikori reklám lehetett?
-
törölt tag
válasz
BerserkGuts #20394 üzenetére
[link]
Tessék. -
Vakegérke
félisten
válasz
BerserkGuts #20394 üzenetére
-
BerserkGuts
addikt
áh de idegesítő
nem jut eszembe ez a régi 90's bumbum jeah vagy mi volt ha rákeresek az új hülyeség jön csak be
https://www.youtube.com/watch?v=1DhSTH8YiNU [link] 15:50-nél
-
Marcsy cica
friss újonc
Sajnos nem
-
válasz
Marcsy cica #20391 üzenetére
Tudsz linket?
-
Marcsy cica
friss újonc
Sziasztok a Dreher reklám zenéjét szeretném megszerezni ami alatt hegedű szól, segítség VALAKIII
-
Vakegérke
félisten
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Ebben a Vodafone reklámban [link] a fiú egy szerintem nagyon ismert hegedűszólót játszik, de sajnos nem tudom a zeneszerzőt és a címet sem. Biztosan van aki ismeri.
Érdekesség: Peppino di Capri olasz énekes valamikor a 60-as 70-es években előadta Nosztalgia (Nustalgia) címmel [link] , de szerintem csak feldolgozás.
Köszönöm -
MMIX
addikt
Igazi csalamádé.
A nagy része Jauz - Feel The Volume
A rövid szöveg LMFAO ft. Lauren Bennett, GoonRock - Party Rock Anthem
Meg még lehet másból is van rövid részlet rákeverve. Talán a tracklisben ismerős lehet.Ebben is benne van, ebből kerestem.
Best Mashups Of Popular Songs 2019 | Best Mashups Of Future House & Future Bass [10k Special]
tracklist -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Énnek a zenének a címét tudná valaki:
[link]
Egy Coub videóban volt. -
rwin5
őstag
szép estét, valószínű remix, úgyhogy nem tudom lesz-e rá tipp
[link] köszi -
tknof1871
őstag
-
Patrick76496
őstag
Sziasztok!
Egy kb. 90-es évekbeli zenét keresek, amiben egy [ilyen] dallam megy, és valami olyasmi hangeffekt játssza el a dallamot, mint a [Liqudio - Narcotic] számának az legelején, csak a fenti dallammal természetesen.
Van valakinek valami valami tippje erre?
Előre is köszönöm a segítséget! -
MMIX
addikt
válasz
Earl_Muttley #20377 üzenetére
http://kreativ.hu ----->Magashegyi Underground - Rázz fel
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok,
Ennek a reklámnak a háttérzenéje jól rémlik, hogy valamelyik ismertebb magyar zenének is az instrumentalja? Nagyon ismerős. Ha valakinek beugrik, megköszönöm!
-
dark2
tag
Új kérdésem lenne: nem tudja valaki, mi az a dal, ami az új vodafone reklámban van? Amit a látássérült lány énekel. A dalszövegre próbáltam rákeresni, de sikertelen voltam.
-
rwin5
őstag
Szép hétvégét mindenkinek!
Az alábbi szösszenetnél található zene cÍmét szeretném megtudni, köszi!
[link] -
Gainka
őstag
Hali, a [Fuzetea] reklám zenéjét keresem sajnos sehol nem találom.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A zene, aminek a címét keresem, valószínűleg Hrutka Róbert szerzeménye. Talán az előadója is ő, ezt csak tippelem. A Gyermelyi tészta reklámjában hallható. Valaki tudna segíteni? Anyunak nagyon tetszik, és szeretné belebeszélés nélkül hallgatni.
-
MARVEL
tag
A mai nap folyamán hallotta egy egész érdekes dalt, a Spektrum Home csatorna délelőtti műsorában. Egy hölgy énekelte, a dalszövegből az alábbi két sort sikerült megjegyznem: ma valahogy más remény mesél ma valami ujat sodor a szél....
Mi lehet a dal címe? Ki az előadója? -
Tamy
senior tag
Sziasztok!
Pár éve egy túra során a salföldi pálos kolostorromnál futottam bele egy vallási közösségbe, a videón hallható énekről szeretnék információt kapni. Köszönöm.
-
repeta22
újonc
Ennek a zenének a címét keresném : [link] Ha valaki meglesné (midomi, shazam ) azt köszönöm.
-
kutga
félisten
Hölgyek/URak!
Mi megy az új Colgate reklám alatt? Amelyikben a szeplős srác van.
-
MMIX
addikt
válasz
ArtOfMelon #20358 üzenetére
És ha azt írod hogy music video start with car crash ?
The Weeknd - The Hills
NF - I Just Wanna Know
Coldplay - The Scientist - Official Music Video -
ArtOfMelon
újonc
Sziasztok! Egy olyan kéréssel fordulok hozzátok hogy segitsetek nekem egy zenét megtalálni... a cimét nem tudom, de annyit tudok hogy 2010 és 2013 között jöhetett ki... Csávó énekli, és van benne egy autó ami összetört még a clip elején és egy kicsit lassú a zene. A refrémet eltudom dúdolni de a szöveget nem tudom, csak valami hasonló szöveget: "Thats not you and thats not past, read and hear so walk somewhere, get it stronger to brake my brain, and wholer thinks to make sadness"
Ismétlem ez nem pontos csak hasonló a hangzása a szavaknak ami a zenében van... Már mindenhogy beirtam Youtube-ra de semmi hasonló találatot nem találtam...1000 hála aki segit nekem!!!!
-
rwin5
őstag
-
Racecam
nagyúr
Neeem, szarul fogalmaztam meg, ez szerintem egy eggyütes, ahol egy fehér ruhás énekesnő, szerintem néhány évvel idősebb, mint ezek a lányok kezdi az éneket és hozzá csatlakozik a második strófára egy fekete ruhába öltözött, sötét (fekete) hajú énekesnő. Lehet, hogy szintén az eggyüttes tagja. A klipp hivatalos, amit láttam, nem ilyen kézikamerás.
De köszi, hogy foglalkoztál velem!!!
-
MMIX
addikt
válasz
Racecam #20352 üzenetére
Szerintem kevés, simán lehet több.
Én Taylor Swift-re emlékszem hogy koncerten, lépcsőn jönnek le hozzá a fellépők.
Selena Gomez and Taylor Swift - Good For you
Taylor Swift & Cher Lloyd - 'Want U Back' at Staples Center -
Racecam
nagyúr
Sziasztok!
Melyik lehet ez a zene, youtube klip?
Angol nyelv, koncertfelvétel, egy fehér ruhás szőke lány énekel gyünyürűen zenekarral, később oldalról a egylépcsőn bejön egy fekete ruhás lány sötét hajjal, és most már duettben énekelnek gyönyörűen...Ez így nagyon kevés?
-
harry
veterán
Ezt a szamot ismeritek esetleg, 32:06 nal: link ?
Shazam nem talalta, illetve nem latom kommentekben / leirasban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest