- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Úgy érted, hogy a windows storeban is fenn van? Amúgy ha felrakom azt, ami az ASUS oldaláról töltöttem le, akkor az eszközkelőben látszik:

De a tálcán nem, és sehol máshol sem:

Próbáltam ezt, mert ezt a hibát dobja ki ha nem az asusos telepítóvel próbálom [link]
(eszközkezelő-művelet-régi típusú hardver hozzáadása-audio, video és játékvezérlő-realtek) itt megtalálja, rányomok, hogy telepítse, elkezdi másolni és kék halál.. -
Balazs.Gy
újonc
válasz
bobalazs
üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, ettől tartok, h mivel eddig a házra gyűjtöttünk, most meg a felújítás megy, sose a gép volt a prioritás, így elöregedett, most meg már kb bármi baja lehet
eddig az 1050es volt benne, honnan tudhatnám, h csak ezzel van-e a baj? Mármint, h elég egy használtsz@r videokártya és ideiglenesen OK? Vagy mit érdemes mást vennem? -
ImACeltic
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Fasza. Akk beviszem a vga-t helyi tech boltba, hogy csekkolják le. Ha kiderül, hogy valóban a vga fosta el magát, ami amúgy egy RX 470 4GB, akkor ennek a helyére egy használt Colorful RTX 2060 Super jó választás lenne? Proci az I5 7500, 16 GB ram, alaplap Asrock B150M Pro4. Nem mai játékokkal tolom ezen, csak retrora van full hd monitoron.
-
sanyi_386
csendes tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Kipróbáltam, XMP off, így 2133-ra vette vissza a ramot.
Megint visszatettem az összes új cuccot, majd lefuttattam az OCCT-n cpu stability tesztet, 30 perc, hiba nélkül. Ezután jött a gpu stability teszt, de 7 perc után újraindult a gép, nincs BSOD, csak a szokásos eseménynaplós bejegyzés, kernel power 41. Pedig most a kártyát is átkapcsoltam silent módba, sőt mindhárom tápcsatlakozóba külön tettem kábelt, nincs Y se. -
-
baritz1995
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
A hiba teljesen véletlen jelentkezik windowsban és programok futtatása alatt is.
A bios teljesen alap, semmi overclock.
A chipset driver külön nem lett telepítve a windows 11 telepítése után, tehát, ha az automatikusan nem rakta fel, akkor nincs.
Amd video driver a legfrissebb van fent.
Az említett teszteket lefuttatom és elküldöm a képet.
köszönöm a tippeket! -
dashed
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
nem picit..Az a durva ,hogy kozel 15 eve rakok ossze gepeket de meg ilyet nem lattam.
Most vagy veszek egy uj alaplapot(kerdes abban nem lesz e hasonlo problemam, vagy eladom a pics... a kartyat.)
Meg egy utolso eselyt adok neki es megnezem masik ramokkal a gepet amint vkitol tudok kolcsonbe kunyeralni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubuntu Linux
- Spórolós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Autószerelők, autószerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- GAMER PC RTX 4080 SUPER, Ryzen 7 7800X3D, 1TB SSD, 32GB RAM
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Realtekes kérdés pedig nyitva marad, nem tudom megoldani, használom így..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem picit..