Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32029) asDTesa


asDTesa
csendes tag

Mi történhetett a gépemmel?

A történet. Hazamentem albérletből csütörtök, úgy emlékszem kikapcsoltam a gépet, de mikor vasárnap este visszajöttem villogott rajta a led. Már máskor is tapasztaltam, pedig kizárt hogy 2-3x úgy felejtettem volna, de végül is lehetséges.

Azóta a játékoknál tapasztaltam hogy mindegyiknél kb 10-20 FPS-em van amik eddig gond nélkül mentek. Főleg itt érezhető a probléma, de amúgy is lehet látni hogy kicsit szenved a gép. Lehetséges hogy valami túl melegedett volna mert 4 napig be volt kapcsolva (hozzá teszem, én még mindig valószínűtlennek tartom hogy ne kapcsoltam volna ki, de akkor meg miért villogott a led?) Fura mód mikor csak simán lefekszem aludni és másnap felkellek akkor sose tapasztalok ilyet, csak mikor elmentem több napra.

Szóval, lehetséges hogy valami túl melegedett volna vagy ilyesmi? Most leszedtem a oldalát belekukkantottam, de semmi elváltozást nem láttam. SSD-m van és ugye alvó állapotba volt a gép, vagy hibernálva, lehet az készítette ki az SSD-m mint ha mondták volna hogy az nem tesz jót neki. Még a videokártyát néztem meg főleg, de ott sem láttam semmit, viszont nem tudom hogy szoftveresen meg mi baja történhetett volna hirtelen.

Ötletek?

Kb. 1 napot pihentetve volt azóta gép, de áramról nem kapcsoltam le.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.