Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skater86
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Gép indításkor a bekapcsoló gomb megnyomása után, felvillan az indítást jelző led egy kis ideig a kapcsolón és nem akar beindulni a gépem. A processzor hűtő felpörög egy fél másodpercre, de ezen kívül semmi. Az alaplapon a Led visszajelez, hogy kap áramot. Miután bepróbálom indítani és villant egyet a led, már másodjára ennyit sem reagál a gép. Áramtalanítás után újból ez a probléma jön elő...villan a led, de semmi. Amit csináltam: másik tápot rákötöttem, ugyanez a hibakép. Próbáltam lehúzni pl. különböző eszközöket a tápról, de ugyanaz. Az alaplapon nincs egy kondi sem felpúposodva, vagy nem látszik sehol semmi különös. Próbáltam BIOS resetet, de semmi. Véleményem szerint az alaplap döglött be. Viszont másik érdekes dolog, hogy tegnap az egyik áramtalanítás után beindult a gép és nem is állt le, ment egész délután. De ma már megint nem indul. Valakinek vélemény? Leírom a configom: Asus P8B75-V, Intel i-5-ös proci, Vengance ram 2x4 gb (megnéztem, ramok nélkül sem indul be a gép). 360 W-os Zalman táp...kb ennyi. Maga a gép még nincs 1 éves sem. Ha a lap ment tönkre és nincs rajta külső sérülés, akkor azt garanciába cserélik? Erre él a gari? PCX-ből rendeltem tavaly szeptemberben.
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GT710 passzív videokártya
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest