Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellAbove
tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Én is ezen gondolkoztam. Hogy jön ahhoz, egy tizenéves (akár huszonéves is), hogy azért, mert az accountját kibanolták (a semmiért nem szokás banolni) nekiáll és szorakozik egy -merem állítani- pár milliárdos világvállalkozással? Egyszer úgy dönt az EA, hogy ip-t szépen visszakeresik és bekopogtatnak a helyi szervekkel, hogy gyere szépen velünk ilyen meg olyan interneten elkövetett bűncselekmények miatt. Lefogadom jó pár százezer (talán milliós
) büntetés ilyenkor a minimum. A szülei meg majd sírhatnak, hogy mért nem tévéztek inkább aznap este. Az ilyenekbe nem gondolnak bele mielőtt keménykedni próbálnak egy sima packet injecttel (lefogadom azzal csinálja)?p.s: Megpróbáltam új acc-on a poland-os boost-ot, azon már nem megy, régi accon még működik. Hál' istennek így már ha szeretnék se tudnék venni (legalábbis olcsón, 7usd-ért 1,5k boostot meg nem veszek).
-
HellAbove
tag
válasz
kovi831
üzenetére
gondolom NFSNULL-ra vagy hogy a viharba nevezi magát
Ez egyébként tényleg undorító, hogy egy ilyen kaliberű vállalat játékát exploitolja (szép magyar szo >.<) egy 18 év környéki gyerek (gondolom). Nincs benne a félsz, hogy egyszer csak elkapják és jol megbüntetik mert ő 1337 probált lenni?... -
HellAbove
tag
A legjobb az volt, amikor egy román gyerek mindenkinek anyázott, stb és amikor mondtam neki, természetesen magyarul, hogy állítsa már le magát, nekem is mondta a magáét, aztán 5 perc mulva rinyált nekem, hogy álljak már mellé mert "nekünk össze kell tartani".
szerk: természetesen nekem sincs kiírva xD
-
HellAbove
tag
Ha romlik az autó, az a teljesítményén is meglátszik vagy csak a kinézetén? Ha nem javítom és a durab-ja lemegy 0-ra akkor nem tudom használni? Egyáltalán történik akkor valami vagy ez csak ilyen pénz pazarlás? xD
-
HellAbove
tag
A murciról nem sok jót tudok mondani, hiába a kedvenc autóm. Majdnem full pro tuning-al van ellátva és még így is nehézkes a 320 turnpike-on, az evora és az LFA pedig lazán kiviszi, habár a kanyarodásuk szerintem vészes. Szerintem a jó összeállítás az versenyre mp4-12c escapere pedig a murcielago, ha t3-ról beszélünk (corvette-t nem szeretem, a murcielago pedig nem annyira könnyű mint a többi).
Új hozzászólás Aktív témák

- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) büntetés ilyenkor a minimum. A szülei meg majd sírhatnak, hogy mért nem tévéztek inkább aznap este. Az ilyenekbe nem gondolnak bele mielőtt keménykedni próbálnak egy sima packet injecttel (lefogadom azzal csinálja)?
Ez egyébként tényleg undorító, hogy egy ilyen kaliberű vállalat játékát exploitolja (szép magyar szo >.<) egy 18 év környéki gyerek (gondolom). Nincs benne a félsz, hogy egyszer csak elkapják és jol megbüntetik mert ő 1337 probált lenni?...