Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
HellAbove
üzenetére
Szia!
Nem a teljesítmény nem romlik egy bizonyos pontig. Addig csak a kasznin kezd "lekopni" a festés, pókhálósak lesznek a szélvédők, stb. A teljesítményt akkor veszi vissza ha teljesen lenullázod (és ez csak akkor van/észrevehető ha van benne alkatrész, mivel ezek teljesítményét kapcsolja ki, azaz mintha nem lenne benne semmi). De ekkor már teljesen piros a kocsid ikonja (lent, jobb sarok) és egyfolytában villog, figyelmeztet is erre. Csak javítani kell és minden a régi (ilyenkor elég nagy a költség egy T3-as kocsinál, ha jól emlékszem, még 6.000-re is rúghat,
)
Szerk: Majd elfelejtettem, a vizuális károsodást ki lehet kapcsolni, így akkor nem török a kocsi, azaz nem látod hogy károsodna. -
tutuhawer
őstag
válasz
HellAbove
üzenetére
én a Lamborghiniket nem szeretem, de megvettem a murcit, amikor játékpénzes lett, mert gondoltam, trendi, hogy legyen nekem is egy. nem vezettem túl sokat túl sok pályán túl sok nitróval, de csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, olyan szenzációsan jó a játékban. A tuningom pedig a "leszarom" kategória, csak Ursa(zöld) alkatrészeket tettem bele, és nem módosítom, mert nem ez az elsődleges T3-as gépem. Így is szenzációs időkre képes, és persze szar idővel is lehet vele futamokat nyerni, ami még egy jó pont. Minden alattomos ugratón szépen ugrik, a nitró természetesen kurva jó, a kanyartempó is csoda. ültetésem van, bodykitem nincs, gyári felnim van.
-
noblem1983
senior tag
válasz
HellAbove
üzenetére
Nekem az első boostos autóm volt mert nagyon szeretem úgy a Lamborghiniket általában.Sokáig nekem sem volt az igazi de azt ha jól emlékszem Baller világított rá a helyes alkatrészekre nevezetesen:
Motor: Ursa
Turbo: Ursa
Váltó:Velocicom
Felfüggesztés: Ursa
Fék:Medion v. Ventura
Gumi: Medion
Nekem egyedül a gumi más az veloci mert még nem találtam mediont.Nekem bevált ez a sorrend.
Új hozzászólás Aktív témák

- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- OLED monitor topic
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)