- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Severinus #5599 üzenetére
minden önbizalommal teli hozzászólást örömmel fogad a fórum szerintem. Ez nem egy nagyképű hsz volt, nincs itt gond. Nem írtál olyat, amit ne tudhatnál akár másik játékból vagy a való életből. Leírtad, te hogyan versenyzel, mivel, merre, nincs ezzel gond, amíg nem nagyképűsködés megy. Sp3cn4zHUN bántott meg eddig ilyen téren, és mindenkit, aki szereti a skyline R34-et. A tied OK, nézem is a profilodat, hogy állsz.
-
NFree
addikt
válasz
Severinus #5599 üzenetére
Ma kerestelek de nem voltátl , én nem akarom letörni az agarakat mert lehet tényleg jól mész, én csak tegnap is meg akartam nézini hogy mész ennyi, de nem jöttél. de bármikor kész vagyok leszek egy versenyre , vagy tanulok vagy leckét adok , elfogadom imindkettőt mert bennem ugy érzem normális versenyszellem él, de az túl meredek , hogy mindenkit elverek , ez a kijelentés nem igaz, senkire. can kisseb profilom is , nagyobb is , habár két hét múlva találkozunk , s megtartod addig a veretlenséged s eléred a 40 es szintet s akkor nyugodtan mehetünk, mert semmilyen hátrányban nem leszel ennyi. sok sikert.
Más ma toltam haverral diamond unionon, és láss csodát 15futamom 3-3 pro esett mindkettőnknek.
(#5600) SylarHUN
Ne csigázz
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest