Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
A csaló nem portugál, hanem magyar, és a faszom kivan vele, mert privátban versenyezgettünk, groupban, beszélgettünk és elég erős üzemmódban tolta a trainert. (mintha TutuHawer nem látná, és egy idióta vak lenne...) Legyen elég egy-két darab természetfotó, OK? HD minőséghez klikk a képre

357? aaaaaaaaz igen. 1:16-os idő? Én kérek elnézést
Aztán:
Egy ilyen szar futam után is simán kinyomta a max végsebességet.
MOST NYISSA KI MINDENKI JÓ NAGYRA A BUTA ARCÁT, LEHET OROSZOZNI, BUZI OROSZOZNI, MEG GECI OROSZOZNI. TESSÉK KIÁLLNI A MAGYAR BARÁTAINK MELLETT. MINDEN PÁLYÁN OTT VAGYOK, NAGYON SOK ISMERŐSÖMNEK VANNAK KÉPEI HASONLÓ TRÜKKÖS TESÓKRÓL, ÉS LÁM, MILYEN JÓL MENNEK PÁRAN...
IDE NYUGODTAN ÍRHAT, AKINEK VAN MÉG KEDVE MENNI A SOFŐRKOLLÉGÁVAL. GROUPBAN DUMÁLUNK, ÉS ARCÁTLANUL NYOMJA A TRAINERT, MÉGHOZZÁ NEM ALACSONY FOKOZATON. ÉN KÉREK ELNÉZÉST...
Új hozzászólás Aktív témák

- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest