Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
beavisx2
üzenetére
A helyzet az a multival, hogy az autóhoz keres ellenfelet. A BMW-t KOMOLYABB helyre sorolja, mint AZT a porche-t, azaz, gyengébb ellenfelekhez fog berakni, míg a komolyabb autóhoz komolyabb ellenfelek is tartoznak.
Szerintem legalábbis. Most kezdtem újra, és amíg a silviával mentem, volt is esélyem nyerni, mert pl mazda 3-sok ellen rakott be. megvettem az Audi A1-t ennek a karakternek, és láss csodát, legtöbbször minimum 7-8-s szintűek ellen rakna be, de nem ritka a 20-s ellenfél sem. Ja, 3-s szinttel el sem indulok ellenük. Inkább megyek a silviával jelenleg.
-
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2
üzenetére
na lássuk ,én most belépek majd, remélem, engem beenged...
És itt a válasz, amit egy az egyben sg-ről bevágok ide is, mert ott is reklamálás van:
Közben ha már itt vagyok: többen panaszkodtak és panszkodnak minden nap akár, hogy nem lehet nyerni ha ingyenes játékos valaki meg mittudomén, de én egy ellenpélda vagyok, mert audi r8-cal is meg Subaruval is tudtam össze-vissza itt-ott futamokat nyerni, akár zsinórban 5-öt és 8-at is. Igaz, jól felkészített az audim, de mégis egy r8-ról beszélünk, a Subarum pedig rosszul tuningolt állapotában volt nyerő, most meg már kaptam bele előbb egy 6-9-es majd pár perc múlva egy 6-12-es motort is. Szóval aki veszít, az is tanul sokat a futamokból, tessék előrenézni. Ez a napi bölcssség. Még egy zárójeles megjegyzés alkatrészek ügyében: tegnap Zoji001 barátommal gurultunk 20-at eagle drive-on, majd 10-et garden boulevard-on, aztán 10-et spade streeten, és nekem 0 db alkatrész potttyant a nis gtr-be, neki pedig az első 10-ben 4 cucc, ha jól tudom, utána neki is semmi. Aztán én fogtam magam, betolódtam multiba, és kaptam a 2 motort, igaz, dühítő, hogy mindig a 003-as profilba esik, de hát...A dolog lényege, hogy minél több verseny kell, még ha néha-néha tuning és/vagy autóhátrányban is vagy, rá lehet nyomni a ready gombra, és leleesen végig kell tolni szívósan a versenyt. Hibátlan futam kell, és lehet, hogy az is kevés - mert a subaruval néha az is, naná - de előre kell nézni, mert minden futam tapasztalat. Nekem akkor 4000+ tapasztalati pontom van. A team escape-ezés meg tönkrevág mindent, én csak néha nyomom azt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 26
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ROG Strix G732LWS 17.3" FHD IPS i7-10875H RTX 2070 Super 32GB 1TB NVMe gar
- Logitech PRO-X, Yeti, G303, G502 (Bontatlan)
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (Bontatlan)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest