Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).

Új hozzászólás Aktív témák
- 

1NST1G8R
senior tag
Szivesen.
 A pasztazast csinaltasd meg nyugodtan mert nem draga, asszem 2-3 rongyert berakjak, 2 meg a paszta szoval 5-bol megvan. Noti hutot meg beprobalhatod hozza ha nem hoz eredenyt, ugy mar szerintem tuti jo lesz. ThrottleStop-ban pedig profilt kell csinalni, ott lehet beallitani a hofokokat meg a szorzokat, csak az a baj vele hogy attol meg ugyanugy fog melegedni csak kesobb szabalyoz le es igy kinyirhatod a procit, szoval inkabb a hutesre gyurj ra. 

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A pasztazast csinaltasd meg nyugodtan mert nem draga, asszem 2-3 rongyert berakjak, 2 meg a paszta szoval 5-bol megvan. Noti hutot meg beprobalhatod hozza ha nem hoz eredenyt, ugy mar szerintem tuti jo lesz. ThrottleStop-ban pedig profilt kell csinalni, ott lehet beallitani a hofokokat meg a szorzokat, csak az a baj vele hogy attol meg ugyanugy fog melegedni csak kesobb szabalyoz le es igy kinyirhatod a procit, szoval inkabb a hutesre gyurj ra.