Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
punkstyle
tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
ááááhááá, kezd összeállni a kép a játékról, 400e-em van egyenlőre... alakulgat a Nissan-om is... bár jöhetne már hozzá egy jobb váltó meg... bár igazából jöhetne már mindenből jobb hozzá

@tatabike: Pontiac Solstice-nál nekem azt mutatja, hogy Boost-ért vehetem meg vagy itt is elnéztem valamit? De lehet türelemmel leszek és egy Lambo-ra ruházok be, egyik csaj ismerősömnél láttam a játékot neki is az van lvl 80ban van
szóval megláttam, hogy neki milyen jól megy és nem akartam kimaradni a játékélményből 
Már csak ennek az Escape-es futamoknál kell rájönnöm, hogy mit érdemes berakni hozzá vagy beállítani, mert az még nem igen megy

Még mindig köszönöm a segítő hozzászólásokat, tanácsokat Mindenkinek! Jó tudni, hogy azért van egy ilyen segítőkész csapat PH-n

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

szóval megláttam, hogy neki milyen jól megy és nem akartam kimaradni a játékélményből