Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
a titok a 3-as ültetés? tehát neked nincs rajta (ezen sincs) ? Akikkel én még egyeztetni szoktam, mindenkinek van. Nekem is van. Az ültetés nem lehet teljesítmény kérdése, szép az autó, felteszem. Szerencsére jobb eredményeket tudok, ha le van ültetve kicsit, szóval ilyen tekintetben is jó.
Furcsa az ületés nélküli építésed, de van benne igazság: mentem én is nem leültetett GT3 RS-sel és rendben volt. Az ültetett ugyan keményebb, patentosabban kell fogni, de jobb is - nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest