Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tayuya
csendes tag
válasz
vakond5 #11069 üzenetére
"Játék kezdete óta tartogattam az ingyenes Boost-ot, meg csináltam is magamnak egy pár ezret, aztán kártyáztam "
1. 2012-07-26 17:36-kor kezdted a játékot, még két hónapja sem játszol.
2. Ha tényleg vettél pár ezer boostot, miért csak ingyenes autóid vannak?
3 .Különben meg pár ezer boostért, meg azért a kevésért amit eddig kaptunk, nem tudtál volna ennyi autót feltuningolni. Tapasztalatból mondom!
4. Treasure Hunter Hack szagot érzek. Bár inkább ne legyen igazam!"1: mi értelme lenne single-ben bármiféle hack-nek is nem is láttam még ilyet, 2: szerintetek pont ennyi, meg ilyen autóval fogom kockára tenni az accountomat valami hack-eléssel..."
1. Gondolom multiban nem mersz csalni. (vagy csak nem olyan látványosan) Vagy csak próbálgatod a hack-et.
2. Ha jól látom, az összes autód kapható volt ingyen, vagy IGC-ért. (bár a Boxter Spyder 2012-07-26 előtt volt ingyenes 1 napig, így valószínűleg azt az egyet vetted boostért.)A versenystatisztikáidnak sem így kellene kinéznie, ha ekkora spíler lennél.
De ne legyen igazam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Windows 10
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ubuntu Linux
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest