- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10318 üzenetére
igen, én is erre várok, már nézegettem is ,merrefelé lehetne még fejleszteni. Hoppá... ki mondta, hogy az a jó irány jövő héten is, amerre most fejlesztünk? Én nem bánnám, ha borulna a papírforma és kéne még pár ezer teszt kilométer. Nekem nincs bajom, ha nulláról kell indulni, mert úgyse onnan indulok, míg nagyon sokan igen. Röhejes a dolog, mert talán az is, de aki csak megvette az autót, mert ezen a héten jó, az a jövő héten keserű szájízzel indul a tesztre. Ezek a játékosok buknak nagyot, velünk ellentétben, mert mondjuk a Micsu az mindig Micsu (Michu - Picchu - érted
) Szóval nem bánom, ha új lesz nagyon sokminden a pályán is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest