- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
Balller #6973 üzenetére
Nos, mint írtad a döntés a te kezedben van. Kényszeríteni senki nem tud és senkit nem lehet arra hogy csaljon egy játékban, amin ráadásul nem is az életed múlik.
De, gyenge, jellemtelen emberek mindig voltak és lesznek. De nem csak a magyarok között, az egész világban vannak, és sajnos, lesznek is ilyenek, ezért nem értem miért van ez a nagy felhajtás akörül hogy egy két magyar csal. Igen, vannak, de van, azaz én már találkoztam amcsi, japán, kínai, spanyol, stb. játékosokkal is (nem csak orosszal) is aki csalt.
Na mindegy, ez van, volt és lesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest