- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #6941 üzenetére
én tudom: #6930
két napja nem foglalkoztam már Viktorral, nem is akartam. de a tcm-en is előhozta valaki, itt meg te kezdtél el ruszkikat bántani. Álszent dolog bántani a ruszkikat, mert tenni ellenük nem tudsz, de itt a hazai ügy, amiben tudsz hasznosat tenni. Mégis inkább engem állítasz be szemétnek. Ne a report gombot nyomkodd, hanem dobj egy üzit Viktornak. Már megetted, mondtad. Akkor megköszönöm, és aki még szeretne segíteni, az is dobjon egy üzenetet 20 másodperc alatt Viktornak. "HOgy láttalak ám, pár képen, csúnya nagyon" ennyi. A kisujjunkat mozdítsuk meg, ennyi a feladat
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest