- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #6678 üzenetére
Ez rendben is van csak akkor ne kiáltsuk ki (nem rád gondolok) szuper jól forduló autónak, gyorsnak gyors, ráadásul a 911 GT3 szerepel a legtöbbször első helyen a legtöbb pályán. Nekem is azért van meg mert kuriózum (és senkit nem szerettem volna megbántani) bár ha otthon állna a ház előtt jobban szeretném. Az is oké hogy kézzel rakják össze a „valóságban” itt pár gombnyomás és elkészül ezért az árát én is sokkalom.
A gyámátszedésről egy gondolat 30 max. 35 napnál nincs értelme tovább húzni már 3x kezdtem újra pl. a 19. napon mind a 3 profilban pro-s cuccokat dobott kb. heti 2-3-at nagyon ritkán 4-et.. 35 nap után kb. heti 1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háború Izraelben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest