Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Ti hogy álltok a multiplayerrel? Ez alapján aki multizni szeretne annak gyakorlatilag felesleges a single-t (storyt) játszania, mert lóvét nem hozol át, garázst multiban is külön kell fejleszteni.
4 autót azért áthoztam, bár még az elején vagyok a storynak is.A+ maxos autóval alig van esélyem konzolosok ellen, már indulásnál elvernek mert tudják tartani a tökéletes fordulatszámtartományban. Nem is ez a lényeg, hanem utnána úgy mennek h nem bírom tartani a tempót. Talán 10 meccsből 1x voltunk ellenfelek...
A másik h elindítok egy A+ hármas meccset és nincs ember akivel elindulna. Ennek akkor konkrétan mi értelme? Ez sokkal jobban meg volt csinálva a Heatben, ha kitoltad a storyt akkor azzal az autóval mentél amit ott megvettél. Értem, hogy ezzel a játékidőt akarják növelni, de ettől ez még csak rétestészta nyújtás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest