Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nekem sajna erősen akadozik így nehéz vezetni.De azért itt van 2 idő nem tudom milyennek minősül az utolso harmadban talán beférek.
Lambo Gallardo @ LP-730-4
Silverstone GP 1.54.47
Spa GP 2.25.74Mind2 még szerintem is csiszolandó erősen.nekem.
De eza gép nagyon ott van ha betapad a 4 kerék húz mint a picsa még a nagytesot is otthagyom meg a vipert gt2öt mindent.
De 290nél tovább nekem még nem ment ki.
látom a Spa a menő pálya...a Silverstone.t nézze már meg valaki a gallardoval.mennyi fos időm akarom tudni

Eza falnak menés meg ugrálás nekem is előjön.. a falnak menés azért van mert helybe gumitéget kidriftel a segge..beállítás kérdése..az ugrálás meg alacsony hasmagasság miatt van pláne ha lemész a betonról akkor nézd meg mitművel sivatagos pályákon.katasztrófa igazán jöhetne egy combos patch ami javít pár elég kellemetlen hibát.engem is eddig legyorsultak amugy és én is könnyűbe nyomom és elég nehézkes néha elsőnek lenni.
hard.on meg mindent kikapcsolva nem tudom mi lenne
....nekem csaka fék és szervorásegítés van alacsonyra többi kezdő.de eza kettő kell mert így is befékez a gép néha hamar elég idegesítő...meg az is hogy a gép az ideális nyilas íven megy ott mész betapad a verda nem már azonnal csuszik is kifelé..ez azért valóságban nem így van, pláne hogy a zöld nyilas íven nem lehet a gépet megelőzni mert ő mindig ott megy szinte, és mivel megelőzőm így azt jelenti én jobb ívet tudok kiokoskodni, de mér csuszik le egyből ettől az útról nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest