Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
egész jó a gamma az aláírásomban levő konfiggal nyomom csak sajnos.
1024be medium ugy ahogy elmegy majd finomhangolóm még.bmw 135i...ajéé.......
nekem egyenlőre bjön tény megint eléggé össztett lett."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
sziasztok!
A 4-5. versenynél mikor betölt és nézetbe váltana a kép kilép a windowsba a játék majdnem kifagy??
mi lehet az oka??
kevés ram??nyomja valaki 1 gigával.
gépem a profilba tudom elég gyengus hozzá de mennie kéne azért.
első 3 futamnál nem volt ilyen.ötlet?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz CHIPman #2889 üzenetére
akkor már értem mér nem megy az 3.4es p4emen 7600gt.vel
hát akkor marad a várás ha jobb gép lesz...durva hogy ilyne gépen procilimited van...azért igencsak nem gyenge a szerkezet pláne látom 4giga patriot rammal megtoldva....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
nem akaor elkiabálni de ugy néz ki müxik nem lép ki nekem.
tényleg aza titka elején nem szabad és később se nagyon birizgáln a grafikai beállításokat, hanem hagyni ahogy a gém beállítja tény elég érdekes elveket vehet figyelembe mikor 1280 high.ba állítja nekem magától p4gyel meg 7600gtvel 1 giga rammal ami az alsó küszöb környéke...1024 mediumba van most elmegyeget akadozgat néha de játszható kategória.
az uj m3at nagyon nehéz irányítani kilöttema kormány és afékrásegítést hát nem egyszerű a történet"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Hát nem tudom így hogy belemerültem kicsit...
nem az igazi....
ennélmég a most wanted is jobb.meg az undercover is.
kocsik tisztára irányíthatatlanok pedig mindne elektroniak rajta van.anélkül miylne lenne??össze vissza csúszkálnak.
agyba főbe bedriftel mindegyik futamona verda.
meg állandóana gép adja a kocsit nem azt amivt én építettem....
a teljesítményadatok nem hozzák azt amit mutatnak....[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
na hogy müxik eza netes hamachis dolog?
felraktama progit 2es verziót.
mit kell hova beírni??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Nekem sajna erősen akadozik így nehéz vezetni.De azért itt van 2 idő nem tudom milyennek minősül az utolso harmadban talán beférek.
Lambo Gallardo @ LP-730-4
Silverstone GP 1.54.47
Spa GP 2.25.74Mind2 még szerintem is csiszolandó erősen.nekem.
De eza gép nagyon ott van ha betapad a 4 kerék húz mint a picsa még a nagytesot is otthagyom meg a vipert gt2öt mindent.
De 290nél tovább nekem még nem ment ki.látom a Spa a menő pálya...a Silverstone.t nézze már meg valaki a gallardoval.mennyi fos időm akarom tudni
Eza falnak menés meg ugrálás nekem is előjön.. a falnak menés azért van mert helybe gumitéget kidriftel a segge..beállítás kérdése..az ugrálás meg alacsony hasmagasság miatt van pláne ha lemész a betonról akkor nézd meg mitművel sivatagos pályákon.katasztrófa igazán jöhetne egy combos patch ami javít pár elég kellemetlen hibát.engem is eddig legyorsultak amugy és én is könnyűbe nyomom és elég nehézkes néha elsőnek lenni.
hard.on meg mindent kikapcsolva nem tudom mi lenne ....nekem csaka fék és szervorásegítés van alacsonyra többi kezdő.de eza kettő kell mert így is befékez a gép néha hamar elég idegesítő...meg az is hogy a gép az ideális nyilas íven megy ott mész betapad a verda nem már azonnal csuszik is kifelé..ez azért valóságban nem így van, pláne hogy a zöld nyilas íven nem lehet a gépet megelőzni mert ő mindig ott megy szinte, és mivel megelőzőm így azt jelenti én jobb ívet tudok kiokoskodni, de mér csuszik le egyből ettől az útról nem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Itt van még 3 pályaidő:
nem tudom k ment már ezeken
Silverstone international 1.23.99
silverstone national 54.78
Alpental 43.61"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz bakosgabor57 #3861 üzenetére
tényleg nekem se indul el a corvette mi lehet a gond??
ez bug nem???én mennék ha privire válaszolsz hogy kell.
-
dragonfx
veterán
válasz bakosgabor57 #3982 üzenetére
tényleg vcan 2.5 gurigám szerintetek melyik level 4es auto a legjobb??
zonda F milyen??az R sokkal jobb??lehet a 4es autokat is tuningolni??
-
dragonfx
veterán
válasz bakosgabor57 #4003 üzenetére
sony vegasra szavazok.
hamachival ti hog veszitke észre egymást a játékban hogy tudtok konnektálni??2 haverrla próbáltuk és nem veszi észre a létrehozott játékot.
Nekem a gémben a legnagyobb csalódás a porsche.k szereplése, ugrál csámpázik, driftel, pattog, és hozzáérnek már repül kifelé, gt2, gt3 és a caymannal is ugyanezt érzékeltem.
meg az aston martin se nagy show AM challangeben V8 Vantage.mentme és elég keményme meg kellett küzdeni a 3. csillagért.London river>>V8 vantage@ 1.28.57
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz DerStauner #4015 üzenetére
megvolt....
kb 2 óráig bizbaxoltam a porschechallanggel eddigi legnehezebb volt igazi kihívás. ..még kezdő szinen is leszorítanak kilöknek az utról.és van catch upjuk
De megvan akkor is letoltam őket az 550 lovas gt3.mal.
gallardohoz képest ami szerintme joval jobban süvit.sikerült porséval egy 2.28at mennem.(Spa GP.n van a futam)
-
dragonfx
veterán
válasz bakosgabor57 #4112 üzenetére
hehe én a gallardoval tudok ennyit... ...de majd probálkozok.
átépitett versenyen én se tudok mivel elindulni nem engedi...
-
dragonfx
veterán
mindennapra kéne 1 autót 1 pályát kiválasztani és aznap azon kell az adott autóval legjobbat menni.mondjuk szint2 és szint4es autokkal.első 5 pontozott.csak kéne valakinek egy alap oldalt összeütni hozzá.
ötlet vélemény?
-
dragonfx
veterán
laguna seca.n én 1.21.91et mentem a veryronnal.talán ez a leghasználhatóbb szint4es verda.
aza lefelé dölös S kanyar kemény."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz bakosgabor57 #4240 üzenetére
nem talál játékot.
-
dragonfx
veterán
válasz bakosgabor57 #4243 üzenetére
de nem tudom mi nem.tipp???
amugy laguna seca 1.21.90..ez a plafon....veyronnal.nektek???
-
-
dragonfx
veterán
válasz blazsey2 #4254 üzenetére
egy fél seccel lassabb vagyok.
spa gp nekem nem megy javítottam 2.16.22re.de még mindig majdnme 10 secre avgyok tőletek nem si értem hol vesztek ennyit.
feljebb írtam silverstone international időt valaki nézze meg mit tud ott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- PlayStation 5
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest