Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi
üzenetére
hát azt az előző hsz.edből is letudtam szürni valahogy

Nekem végülis teljesen mindegy mert általában hamar megunom a játékzenéket (pl az kocsis gamekban) és akkor már ugymegyek hogy csak a motorhangot hallom...jobban is tudok koncentrálni meg amugyis állat hangja van a szanaszéttunningolt gépeknek

-
ChromeX
addikt
válasz
Dj Sügi
üzenetére
igen ment hát nekem nagyon bejön ez az új tuning része adolognak legalábbs amennyi eddig látszott belőle, kikockáztam magamnak hogy mindent el tudjak olvasni meg elemezni ha jól láttam a szélcsatornát autosclupt közben bekapcsolhatjuk és ellenőrizhetjük hogy milyen lett az új alkatrész meg ami tetszik hogy végre vannak rendes adatai az autóknak nem csak vonalak jelzik a top speedet az accelerationt és a handlinget,

-
horvathkrisz
addikt
-
Kasza08
őstag
Akkor legyen 8 years- edition, ahol tank mozgású a kocsi, nem törik és legyen benne cheat lehetőség, amit a beállításoknál lehet bekapcsolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Há bazzeg, 8 éves gyerek játszon máriót, nekünk meg csak törjön az a kocsi.
Vagy játszon carbonnal, de ne egyesek játék élvezetének a rovására menjen!
Bár ha télleg lehet kapcsolgatni arcade v. sim között, akkor simbe hajjon meg az autó!
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Félreértesz.
Nem azért linkelem a dolgokat, hogy csak és kizárólag arról lehessen beszélni, nem baj, hogy másról is van szó (miért is mondanám én egyedül meg, hogy miről legyen szó), ahogy MW topicban is szó esett a gépfejlesztésről például.
Csak attól még semmi nem fog változni, hogy 4-5 ember beírogatja néha, hogy szerintem DX10-es lesz, mások szerint meg nem. Majd megmondják. Csak ennyi a bajom az egésszel. -
Skipp
senior tag
Ehh... pont az a lényeg, hogy nem igazán valószínű, hogy kiadják mert:
1. egy nyüves videó van, semmi más
2. beszélgetés készítőkkel nem volt, pedig mindig elmondják, hogy ez a rész milyen jó is lesz
3: demo sincs
4. ha másból nem, a carbonból tanulhattak, hogy egy év alatt se tudtak semmi újat csinálni, akkor 8 hónap alatt pláne nem.
Most láttam, hogy van egy bazinagy visszaszámláló az needforspeed.com-on. Jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- 3D nyomtatás
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- E-roller topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a PS-t én már csak a szimulátor mód miatt próbálom majd ki...