Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Én nem hiszem, hogy törölném mostanában. Nézzük, mit kínál a játék: IAP rendszer, vagyis ingyen játszva nyilván hosszadalmas, rengeteg farmolást, ismétlést igényel. Ennek ellenére nincsenek kizárólag fizetés után elérhető tartalmak, szóval megfelelő játékidő beleölésével végigjátszható, minden autó megszerezhető, tuningolható, egyedivé alakítható. Lehet, hogy egy év kell neki, de más játékkal is játszik ennyit az ember, ha leköti. Én meg amúgy is jó esetben csak napi 3-4 alkalommal tudok vele játszani, lassan haladok, de legalább nem csömörödök bele a farmolásba. Tetszenek az autók, a tuning, bár vannak idegesítő dolgok, mégis, kitűzök valami napi kis célt, és már jól is szórakoztam abban a 10 percben amíg nyomatom. Szóval nekem mobilra megfelel.
-
Hanyas szintú is voltál végül?
Én most vagyok 68-as, ma aláztam le a Viper-es ürgét a Shelby-vel (extreme nehézségi szintet írt rá), erre olyat csinál a játék, hogy az utána következő chapter legelső Hunter versenyén (medium szint) utol nem tudom érni az ellent. Kétszer próbáltam és mindkétszer ugyanaddig jutottam. Semmi értelme annak, hogy milyen nehézségi szintet ír ki a játék versenyek előtt.
Itt fogom pihentetni nagyon hosszú időre az Underground-ot, mert a Shelby-t már nem akarom fejleszteni és nála erősebb autóm meg nagyon sokára lesz még az is biztos.
Közben teljesítettem 100%-ra a 10. Car series szálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő