Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
!drop
tag
válasz
Candyman001
üzenetére
Hali rég voltam már de ez most engem is felb*szott xDD (ui elnézés a káromkodásért). Én az utolsó nap utolsó előtti előtti futamáig jutottam ahol a bot szó szerintfelb*szott.. Nem vagyok az az idegeskedő típus de mondom én mi a f*sz????? 180 goldot vertem el csak erre az egy futamra ami nem is lenne gond csak valaki mondja már hogy az nem tudatos hogy 12 ticketem úgy ment el hogy amint megelőztem az első autót az valahogy mindig útólért és az hót hogy kilökött persze nehogy útól lehessen érni? Értem én hogy z EA-nek kell a lóvé de ha nem lenne a játék unfair még talán költenék is rá.... Másrészt egy gyártó miért b*sztatja a játékosait? XDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest