Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan, mintha nem eléggé tesztelték volna a versenyeket ennél az utóbbi event-nél...
Az airtime-os versenyek eddig is mumusok voltak nekem, mert driftelés közben sokszor mellé visz a sín, miközben az ugratót céloznám meg, így könnyen ki lehet hagyni az értékes ugratókat, de legtöbb versenynél végülis nem okozott most problémát.... viszont!
Ha jól emlékszem az utolsó napon volt egy olyan, hogy a kritérium 2,1 másodperces airtime volt, összesen 3 darab ugratóval. Na azt kétszer próbáltam, mire harmadik próba helyett inkább skip-peltem arannyal. Elkaptam mind a három ugratót, egyiknél direkt falhoz is csaptam közben az autót és úgy sem lett meg a 2.1 másodperc...
Egyéb pályákon meg az sem volt baj, ha több ugratót is kihagytam (itt nem egymás melletti ugratókra gondolok persze).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Little Nightmares III teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő