Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: Őrangyal akcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan, mintha nem eléggé tesztelték volna a versenyeket ennél az utóbbi event-nél...
Az airtime-os versenyek eddig is mumusok voltak nekem, mert driftelés közben sokszor mellé visz a sín, miközben az ugratót céloznám meg, így könnyen ki lehet hagyni az értékes ugratókat, de legtöbb versenynél végülis nem okozott most problémát.... viszont!
Ha jól emlékszem az utolsó napon volt egy olyan, hogy a kritérium 2,1 másodperces airtime volt, összesen 3 darab ugratóval. Na azt kétszer próbáltam, mire harmadik próba helyett inkább skip-peltem arannyal. Elkaptam mind a három ugratót, egyiknél direkt falhoz is csaptam közben az autót és úgy sem lett meg a 2.1 másodperc...
Egyéb pályákon meg az sem volt baj, ha több ugratót is kihagytam (itt nem egymás melletti ugratókra gondolok persze).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő