Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joe007

tag

válasz I3u11it #3826 üzenetére

Szia!

Teljesen jogos az észrevétel a mai nap sikerült végre a 650S-emet 1007PR felhúzni és 4330-ról vissza estem 4100-ra!!! :((

Még 1 nap és indul hajnali 1-kor szerdán a Tidal Run új esemény a Lambo Murchiélago SV-ért! :)

Jelentem sikeresen 'megnyertem' ill teljesítettem az 1évvel ezelőtt elbukott Lambo Huracán-t 740PR-el :))

Azért azt hozzá teszem nem tisztességes húzás volt a cég részéről, hogy egy árva szót se szóltak arról hogy ha begyűjtöd a kocsit az utolsó nap minnél előbb akkor rögtön még gyűjthetsz is hozzá a szokásos 3 helyszinen újrajátszással BP-eket!!! :( Mivel erről nem tudtam ezért kivárásos alapon próbáltam minnél több elemet lilára fejleszteni 'húzni' és csak az utolsó 2h-ban már nem vártam tovább megcsináltam a 17-es chaptert mire látom megjelent az újrajátszási rész! No comment! :(((
    No de mind1 a lényeg a gép már a garázsban majd csak lesz vmi esemény csak remélem nem újabb 1évet kell rá várni mire BP-ket lehet majd begyűjteni :)

Vki már említette a Car Tuned részt is hogy 1 körre lehet felpakolni én is tapasztaltam ezt és persze csak egy simpla Replay-es résznél elhasználtam :( Így már a BRR-es résznél 'csupasz' 1007PR-es McLaren 650S-el próbálok nyerni, de szinte esélytelen a program lekorlátoz! Amikor nyerek is gyengébbeket hoz ellenem és naná hogy leütközök vkivel vagy az EFS talál el olyan lehetetlen helyzetben hogy már a falnak megyek csak hogy ne találjon el míg egy GTS lazán elballag azon az íven ahol az EFS eltalálna!!

Kinek melyik kocsi a legnagyobb PR-el és hányas Mechanic Level-en van?

Nálam McLaren 650S 1007PR és ML26

Új hozzászólás Aktív témák