Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

joe007 tag Ez a Blackridge Rivals is csak azoknak lett kitalálva, akik qva-ra szét fejlesztették a top kocsit! König CCX 899PR-nél tartok Contander III 2668SP-vel és erre egy 2855SP-s König Challenger I ellenfelet ad nekem??? Tökéletes zöld rajt erre úgy ott hagyott a rajtnál mint állat!!!  Esélyem sincs igy felvenni a versenyt a többiekkel persze mivel a kocsim csak 4*-os, ezért még nem tudok rá venni a Chop Shop-ban 5*-os parts-ot mert ha meg is veszem nem tudom felrakni rá és kéne még 25BP hozzá! Esélytelen! Esélyem sincs igy felvenni a versenyt a többiekkel persze mivel a kocsim csak 4*-os, ezért még nem tudok rá venni a Chop Shop-ban 5*-os parts-ot mert ha meg is veszem nem tudom felrakni rá és kéne még 25BP hozzá! Esélytelen! Persze itt jön a jó hír, aki már topra vitte a König-et 988PR az tovább fejlesztheti még 2*-al, így lesz 8*-os Full-os  Igy még kevésbé lesz esélyem bármilyen versenyre is! Igy még kevésbé lesz esélyem bármilyen versenyre is! A König-en minden lila kivéve az ucsó nitrót kék! De lóvét nem akarok költeni rá, mert amint meg lesz a 5* (25BP), akkor sok $ kárba vész, mert úgyis kuka a fejlesztés, mivel olyan magas kb 375000$ szokott a megtartásáért kérni, ami jó lenne a LaFerrari-ra, de így ez is buko! A másik meg jönne a tipp, hogy hát akkor gyűjtsem szorgosan a BP-ket az Underground 19 - Final résznél, de ott meg még nem tartok, mivel csak a 18 - Final Showdown-nál a Kockás zászlónál (Fast Track - Rush Hour) megakadtam nagyon erősek az ellenfelek és csak az utolsó előtti vagyok a versenyen és nem tudok nyerni!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esélyem sincs igy felvenni a versenyt a többiekkel persze mivel a kocsim csak 4*-os, ezért még nem tudok rá venni a Chop Shop-ban 5*-os parts-ot mert ha meg is veszem nem tudom felrakni rá és kéne még 25BP hozzá! Esélytelen!
 Esélyem sincs igy felvenni a versenyt a többiekkel persze mivel a kocsim csak 4*-os, ezért még nem tudok rá venni a Chop Shop-ban 5*-os parts-ot mert ha meg is veszem nem tudom felrakni rá és kéne még 25BP hozzá! Esélytelen! 
 Igy még kevésbé lesz esélyem bármilyen versenyre is!
 Igy még kevésbé lesz esélyem bármilyen versenyre is!