Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joe007

tag

Ez a Blackridge Rivals is csak azoknak lett kitalálva, akik qva-ra szét fejlesztették a top kocsit! König CCX 899PR-nél tartok Contander III 2668SP-vel és erre egy 2855SP-s König Challenger I ellenfelet ad nekem??? Tökéletes zöld rajt erre úgy ott hagyott a rajtnál mint állat!!! :( Esélyem sincs igy felvenni a versenyt a többiekkel persze mivel a kocsim csak 4*-os, ezért még nem tudok rá venni a Chop Shop-ban 5*-os parts-ot mert ha meg is veszem nem tudom felrakni rá és kéne még 25BP hozzá! Esélytelen! :W

Persze itt jön a jó hír, aki már topra vitte a König-et 988PR az tovább fejlesztheti még 2*-al, így lesz 8*-os Full-os :) Igy még kevésbé lesz esélyem bármilyen versenyre is! :(

A König-en minden lila kivéve az ucsó nitrót kék! De lóvét nem akarok költeni rá, mert amint meg lesz a 5* (25BP), akkor sok $ kárba vész, mert úgyis kuka a fejlesztés, mivel olyan magas kb 375000$ szokott a megtartásáért kérni, ami jó lenne a LaFerrari-ra, de így ez is buko!

A másik meg jönne a tipp, hogy hát akkor gyűjtsem szorgosan a BP-ket az Underground 19 - Final résznél, de ott meg még nem tartok, mivel csak a 18 - Final Showdown-nál a Kockás zászlónál (Fast Track - Rush Hour) megakadtam nagyon erősek az ellenfelek és csak az utolsó előtti vagyok a versenyen és nem tudok nyerni! :(

Új hozzászólás Aktív témák