Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Úgylátom, hogy csak előkerültek a hülyeségek

-
Male
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
OK, megértettem. Akkor marad az, hogy az épp aktuális ámokfutó hülyeségeit olvasgatom valamelyik topicban. Végülis azok is igen jók néha

djyuri #70: ez is tetszik. A bűzlő monitor topic tényleg jó volt
Mondjuk lenne mindig egy olyan, hogy a ''hét legviccesebb topicjai'', vagy valami hasonló.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
válasz
Ráczkölke
üzenetére
Ennyire őrültek már csak nincsenek itt a PH!-n. Vagy mégis?
Hát ezt majd a moderátorok eldöntik, hogy megcsinálják vagy sem. Ők vannak tisztában a helyzettel. Csak egy ötlet volt részemről, én biztos jól szórakoznék ezeken a szövegeken, meg ahogy elnézem mások is. Azért azt nem szeretném, hogy ebből bárkinek bármi baja származna (persze azon kívül, hogy égne a pofája azoknak, aki ilyen leveleket írnak). -
Male
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Szerintem tök vicces lenne. Egyébként én úgy gondoltam, hogy mondjuk egy olyan topicba betenni ezeket sorba, ahová csak moderátorok írhatnak. Ha rossz kedvem van, akkor csak benézek oda, és elolvasom a legújabb agyszüleményeket. Nem hinném, hogy valaki is topicot nyitna arról, hogy az ő levele miért került be oda -> nem vallaná be, hogy ő írta. Persze igazatok van, hogy sok őrült van (ti ezzel jobban szembesültök), szóval tényleg lehet, hogy kockázatos lenne, vagy legalábbis sok pluszmunkát jelentene.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest