Új hozzászólás Aktív témák

• Tristis

őstag

Erden-t elküldeni szerintem valami irdatlan baromság volt. Nem tudom mennyit kereshetett, de piszok jó kis center volt, annak ellenére, hogy nem volt tömege. ShaQ bármikor kidőlhet a kora miatt és ki lesz akkor a center? Azt megértem, hogy Kristic jött Erden helyére, talán így tudták megoldani az Oklahoma-ból. Ő egy Erden szintű emberke max. Jermaine? Tudjuk, hogy nem centernek való, inkább 4-es.
    Egyetlen egy dologra tudok gondolni csak: mivel a mozgása egyre jobb és tud támadó lepattanót is szedni, bizony Davis megy be a palánk alá centernek Jermaine-nel közösen a rotációban egymást kisegítve.

Azt is megértem, hogy szereztünk egy fürge csatárt 6. vagy 7. embernek. Nate-nek nem volt helye West mellett a csapatba. Egyébként is sok-sok pontot képes volt elszórni egy meccsen (idióta faltok, idióta dobó kísérletek).

Ha így nézem azért a padunk rövidebb lett, de a nevek valahogy jobbak rajta: Davis, Jermaine, Green, West, Kristic
    10 ember végül is megvan. 11.-nek ott van Bradley és ennyi a csapat. Valakinek még jönnie kéne... Perk-ért nem kaptunk gubát, mert egyébként kevés a pénz...

Második körös draftjogért cserélni.... ezt azért nem értem, mert ha vártak volna év végéig, ezek a srácok többet értek volna jóval ennél. Olyan, mintha még valakinek jönnie kéne... de hova? Minden hely nagyjából terített most már és arányos. :F

Lehet, hogy már év elején tudták, hogy Perkins-t el fogják cserélni?! Másképp minek ennyi magas ember... Megmutatták a világnak, hogy felépült és már mehet is cserébe. A baj az valóban, hogy centerből van a legkevesebb jó a ligába. Meglátjuk... Perk azért kicsit fakezű volt.

Új hozzászólás Aktív témák