Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Nikola Joclutch! 4th quarter&overtime: 30 pont, 10/11 FG, 9/9 FT, 3 reb, 3 ast, na és a győzelem! [link]
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
How the Boston Celtics vaulted back into championship contention with the NBA's best defense [link]
-
nmate91
tag
válasz borges7 #10403 üzenetére
Thinking basketballban is beszéltek erről.
Denver meccs őrület volt.
-
borges7
aktív tag
Mondd, te kit választanál?
NBA young point guard survey: Ranking six of the league's rising floor generals [link] -
.LnB
titán
válasz borges7 #10408 üzenetére
Én akkor is Morant-et választanám. Még ha a scoutok jobban is értenek hozzá. Ja hamarabb is lehetne a liga arca, ha esetleg annyira felpörög a karrierje. Én jelenleg az ő játékát szeretem a legjobban nézni a ligában, szerintem annyira szórakoztató.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
válasz borges7 #10408 üzenetére
Én valszeg Trae-t. Doncic-ot nem szeretem, túlzottan hasonlít Hardenre, Ja nagyon látványos, de egy térdsérülésre van attól, hogy eltűnjön és amikor néztem mindig csinált komoly hibákat. Tudom még fiatal... SGA lenne érdekes, de olyan béna csapat az OKC, hogy nehéz megitélni. A többiek meg nem ugyanaz a szint.
Trae viszont amikor láttam rettentően uralta a játékot, védekezésben persze hulladék, de a támadásban félelmetes.
-
perempe
addikt
válasz perempe #10389 üzenetére
Ma megnézem Kyrie-t, Garlandot és Giannist, pont egymás mellett van e három.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
Én Ball-ban látok még komoly potenciált, nagyon jól átlátja a játékot, sokoldalú, még sokra viheti.
De ha ma kéne választanom, egyértelmű, hogy Doncic a legjobb szerintem. -
nmate91
tag
válasz borges7 #10413 üzenetére
Egyelőre Doncic, ebben egyetértek. Összetettebb a játéka, jobban érti mi is az a kosárlabda. De még nagyon keresik milyen pozícióban és csapatban tudja hozni azt, hogy bajnokesélyes csapata legyen. Példát vehetne mondjuk Jokicról, mennyivel jobban dominálja a játékot hasonlóan kókler csapattal.
Ha a fejlődési ívet nézem viszont valószínűleg Morantre építenék egy csapatot.
Young cuki, de nem... -
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #10414 üzenetére
Szerintem Doncic is "elég" domináns, talán nála valamivel jobban előtérben van a pontszerzés, de igazából mindkettő zseni.
Denvert kóklernek nevezni azért elég erős, mikor 2 éve nyugati döntőt játszottak teljes csapattal, Murray és Porter nélkül nyilván nem ugyanazok. De állítólag mindkettő visszatérhet még idén.
Dallas meg eddig úgy néz ki, jól cserélt, Dinwiddie egyből megtalálta a helyét, és Bertrans se felejtett el dobni, meglátjuk mire mennek idén. -
-
borges7
aktív tag
Jokic ma a Kings ellen: 38 pts, 18 reb, 7 ast, 2 blk, 1 stl, 3 to, FG% 62
utolsó 3 meccsének(4 nap alatt) átlagai: 39 pts, 15 reb, 10 ast, 2 blk, 2 stl, 4 to, FG% 68
Mindhárom szoros meccs(egy hosszabításos), 3 győzelem.
Mondjuk azon eléggé meglepődtem, hogy a Knicks így lesimázta a Dallast 30-cal.
-
-
borges7
aktív tag
Éjjeli baglyok még pont elolvashatják ezt a beharangozót a 76ers-Nets meccs előtt! [link]
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
Suns-Raptors végét érdemes megnézni, Paul bácsi nélkül azért vannak gondjaik a szoros végjátékokban.
-
perempe
addikt
A Lakers meccs feldobásánál láttam, hogy milyen kezdővel állnak ki.
Hülye voltam, hogy nem fogadtam...* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
76ers-Nuggets rangadó ucsó két perce, valaki ellopta a show-t a sztárok elől [link]
-
perempe
addikt
válasz borges7 #10430 üzenetére
Megnéztem.
A Lakers meccs 1. negyede, már ott eldőlt a meccs. A small ball kudarcot vallott.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #10432 üzenetére
Akkor szar a scouting-juk, mert bedobja, akár a logoról is, olyan könnyedén, mint Curry nézd meg ezt: [link] (a legvégén van a logós, ha nem akarod végignézni. a nő Katy Winge, denveri riporter)
A meccsen egyébként ott volt 5-600 "helyi" szurkoló, a közeli Wilmingtonból, ahonnan származik, és ahol megmentették az életét a tűzoltók, mikor kigyulladt a házuk. Biztos ez is inspirálta a mai meccsen, itt a sztori: [link]
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #10434 üzenetére
Én úgy vagyok ezekkel az összefoglalókkal, hogy ha csak azt nézem, az olyan, mintha csak a habot enném le a torta tetejéről: hamar megfekszi a gyomrom. Én szeretem látni az egészet, hogy mi történik, hogy alakul a meccs. Jó, ezt az Irving 60-ast megnéztem ma reggel, elképesztő volt.
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #10406 üzenetére
Denver vajon ott lehet majd a főcsoport döntő körül, ha Porter és Murray visszatérnek?
Nélkülük is nagyon jól játszanak. GSW ellen a 4. negyedre úgy jöttek ki a csapatok, hogy 104-101-es állásGSW-re leszek még kíváncsi. Három vesztes meccsüket néztem (Dallas, LAL, Denver) és valami hiányzik onnan. Nem is tudom hogy vannak a második helyen. Thompson nem találja a régi formáját.
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #10436 üzenetére
Alig hinném, hogy Murray ennyi kihagyás után hirtelen csúcsformába lendül, és Portert se tudni, hogy tér vissza, ha egyáltalán, szóval szerintem(sajnos)nem.
Máskor meg top csapatokat vertek meggyőző fölénnyel. Nem igazán hiányzik semmi, csak a kiszámíthatóság. gyakorlatilag Kerr nem tud két azonos kezdőt felküldeni b2b, mert mindig jön egy sérülés. Szezon elején Klay nem volt, aztán két hónapig Green, most Curry sérült le, így elég nehéz összeszokni, plusz ugye most jön majd vissza még csak Wiseman. Thompson meg mindig is streaky shooter volt, nyilván két ilyen sérülés, és ennyi kihagyás után nem is lehet a régi. Teljes csapattal simán bajnokesélyesek, így viszont necces lesz.
-
attiati
veterán
válasz borges7 #10438 üzenetére
úgy látom, hogy Porter és Murray is pattogtat már.
Döntés kérdése lesz, hogy kockáztatják e a gyors visszatérést, vagy rámennek inkább egészségesen a 22/23-as szezonra. Igazad van, hogy annak nem sok értelme lenne, hogy P/O meccsen visszahozni őket a mély vízbe. Azért reménykedek. Kijárna Jokicnak valami eredmény.Nyugaton elég jó esély van arra, hogy GSW - Dallas - Denver trió valahogy összekerül az első körben és az egyik távozik. Nagyon sajnálnám bármelyiket is.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #10439 üzenetére
Ne tudd meg, hogy én hogy szurkolok mindig, hogy elkerüljék egymást, mert ez a három csapat, akinek szurkolok Főleg a GSW és Denvernek, de Luka miatt(illetve előtte Nowitzki) a Dallasnak is.
Mondjuk annyi előnye lenne, hogy az egyik biztos továbbjut de kissé skizofrén helyzet lenne, az biztos.Kösz a videót, meg látom van ott egy Athletic-es cikk róluk, azt majd holnap elolvasom(apropó, van még két ilyen pass-em, 30 napig ingyenes vele az újság [link] , ha kell valakinek szívesen elküldöm, nagyon jó írások vannak, nem csak NBA, hanem egy csomó sport, de engem csak a kosár érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #10440 üzenetére
Lakerst nézem még, hogy nekik a legjobb opció, hogy play-in, aztán bejutnak P/O-ba és egyből Suns?
hátralevő meccseik sem néznek ki jól. Nincs benne egyetlen sima mérkőzés sem.
Top 6-os csapatok + két mérkőzés Pelicans-al.
Mindezt Davis nélkül, aki várhatóan play-in meccsre jön vissza. A távollétében 12 mérkőzésből 9-et buktak.A play-in hely biztosnak tűnik, mert a Spurs hátralevő meccsei is nehezek.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Sengun fifikás no-look passza a Hosuton-Memphis meccsen [link]
-
borges7
aktív tag
Gordon demoralizáló, gyűrűszaggató zsákolása a meccs vége felé, szoros állásnál [link]
Nuggets-Clippers -
nmate91
tag
Kyrie visszajöhet a hazai meccsekre is.
Izzadhat mindenki, nehogy első körben egy Nets jöjjön. Amúgy, szerintem a Toronto is borzasztó kellemetlen ellenfél lenne bárkinek. Cavs meg a Bulls kicsit leeresztett. Bulls ráadásul top csapatok ellen alig nyert meccset...
Nyugat is szoros lesz, a Sunsot leszámítva. Átlag 5-6 meccsen továbbmennek bárki ellen szerintem, döntőben egy Bucks okozhat ismét nekik meglepit. -
nmate91
tag
válasz attiati #10436 üzenetére
Klay nagyon mélyről rakta magát össze, szerintem ez is elég jó.
Denver idén már nem lesz jobb, hiába jön vissza Murray vagy Porter. Én vissza sem hoznám őket, építeném a következő évet - akkor viszont elég ütősek lesznek úgy gondolom. Murray sérülése neccesebb volt ugye, ott sok minden mennyire tud egészséges maradni - gondolok itt arra is, hogy mentálisan hogyan hatott rá ez.
-
saen
veterán
válasz nmate91 #10444 üzenetére
Suns-ra nagyon kiváncsi leszek. Idei alapszakaszt toronymagasan hozzák annak ellenére, hogy rengeteg a sérült/hiányzó. 5. legtöbb hiányzóval vannak a szezonban és azt gondolom, hogy így azért nem lesz egyszerű. Nagy kérdés, hogy tudnak-e egészségesek maradni.
CP3 rövidesen jön vissza, akár a köv meccsen is játszhat, már ott tartanak, hogy ő dönti el akar-e játszani. Cam Johnsonnak még kell egy hét biztosan, de elvileg ő is visszajön a rájátszás előtt. Kaminsky úgy volt hamarabb visszajön, de ha lesz is, szerintem nem játszik idén, túl sokat hagyott ki, míg Saric meg sosem volt tervben, hogy játszik. Remélem nem lesz több sérülés, volt elég a szezonban.
Ami viszont vicces, hogy mi megy twitteren utóbbi néhány napban. Isiah Thomas megszólalt, hogy milyen dolog, hogy Booker nincs bennt az MVP esélyesek körében, hiszen messze legjobb csapatban a legtöbb pontot hozó játékosnak automatikusan bennt kéne lennie. Hiába hoz CP3 nélkül 28 pontot meccsenként, hiába nyernek továbbra is, az embereket nem érdekli.
-
nmate91
tag
Top 10-ben mindenképpen helye van Bookernek, itt benne is van. Nálam Joker, Giannis, Embiid után és Ja mellett ott is van a sorban, de igazából a top3 elég fix és az egész liga felett vannak jó egy szinttel. Utána tök mindegy ki van.
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #10444 üzenetére
Egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy a Warriors azért teljes csapattal "meglepheti" őket,
egyértelműen jobb csapat a Suns, összeszokottabb is, de a GSW-nek van talán a legmagasabban a plafonja az összes csapat közül, annyire mély a keret.
De inkább a jövő év lehet az övék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest