- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latsza
aktív tag
válasz
ngabor2 #1175 üzenetére
a kérdésre a válasz:
igen, létezik!
de kb olyan a szaga, mint egy vödör beáztatott cigarettának, számomra igen kellemetlen szaga van, az arab főnököm pedig aszonta, hogy egy fehér ember képtelen lenne végigszívni egy adagot belőle, olyan erős, sőt, kint Egyiptomban egy bazáros - akivel összehaverkodtam - , ő is aszonta h én nem vok elég bátor a cucchozitt éreztem meg a szagát is..mármint a dohánynak
kérdezd ki az eladó véleményét, mielőtt veszel egyet! -
CASper666
tag
válasz
ngabor2 #1092 üzenetére
Nem is volt benne dohány, mert ezt pont azért próbáltam ki hogy megtudjam működik-e a dohánymentes töltelék.
-Amit nem írtam le róla csak annyi hogy elég kicsi volt a füstje.
Ezért többet nem is próbálkoztam ilyen megoldással.
A dohányba reszelhetsz citrom, narancs, mandarin hélyat, és elkevered vele. Elég intenzív íze lesz a reszeléknek! Nekem 1 közepes citrom ( csak a hélyának a sárga részét reszeltem bele) teljesen elvette a vegyesgyümölcs ízét, de nagyon jó lett úgy is
.
[Szerkesztve] -
Hunterevil
tag
válasz
ngabor2 #1014 üzenetére
Jóesetben a dohány nem ég el, ha ég akkor kesernyés ízű, élvezhetetlen a füst.
A co2 miatt szédülsz bele a hosszú szívásokba (hypoxia) és a co miatt lehetsz rosszul hosszu szeánszokon.
Szal egy kisérletet megér, majd megprobalom csak havernál van a teljes pipás felszerelés.
szerk: lehet ezek csak az én problémáim, de mi 4-5 órás pipázásokat csinálunk és ott mér megérzed ezeket
[Szerkesztve] -
Hunterevil
tag
válasz
ngabor2 #1004 üzenetére
Magam is gondolkodtam kémia szertári eszközökből történő pipaépítésen, és felmerült bennem a kérdés, hogy a füstképzés legfőbb momentuma vajon a hevítés vagy a forró levegő átáramlása?
Hiszen ha csupán a hevítés is elegendő akkor jóval ''tisztább'' (co2,co,szénpor mentes)
pipát állithatnánk elő borszeszégő haszálatával. (Lombikban lévő dohány hevítésével) -
liquidmoon
aktív tag
közösség dolog, nem feltétlenül. én is legtöbbször társaságban pipázom, de előfordúlt már, hogy egy szimpla sz@r nap után hazajöttem, beizzítottam. 1-1.5 óráig csak zenéthallgatsz, filmet nézel, netezel vagy csak bámúlsz ki a fejedből. tök jó ám és máris jobban érzed magad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest