- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
CASper666 #1066 üzenetére
asszem ez is sima fehérszőlő volt, mert vörösnek kicsit fakó lenne.
kipróbáltunk egy négyes kombinációt is: cseresznye, szőlő, eper, mandarin. ez is bejövős. a vízbe tettem egy kis citromlevet is, ez tovább szelidítette a füstöt, valszeg a nikotin nagyrészét is kikötötte (utána igen érdekes színe lett...)
én meg lehet, hogy más irányba is nyitok: nem kall a pipában feltétlenül ízesített dohánynak lenni. vannak más, alapból illatos füvek (zsálya, ánizs, menta, levendula, stb), meg egyéb növényi részek (narancshéj, citromhéj, aszalt gyümölcsök). ezt egy kicsit megnedvesítem vagy vízzel, vagy mézzel (esetleg hígított mézzel), és próba. aki még ilyen kísérletező szellemű, az is mondhatna, próbálgathatna hasonló dolgokat, biztos nem lenne rossz némelyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest