Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1014) ngabor2


ngabor2
nagyúr

no, vettem egyet. olcsó volt, és ránézésre is eléggé gyenge minőségű, de hirtelen nem akarok rászánni az egészre 10k-nál többet. tudom, hogy lehetne rendelni, és a teljes cucc alatta is kijönne, de ismét működött a nekem most kell efektus :D ezen volt kifejezetten széntartó, nem kellett alufóliával szórakozni.

mandarin és eper ízű dohányt vettem, mindkettőből egy keveset összekevertem. egész jó volt, különösen, ha számításba vesszük, hogy utálom a dohányfüstöt (különösen a cigit). ez kifejezetten más. a füstből pont az a maró, keserű íz hiányzik, amit utálok a cigifüstben. egy darabig szívtam, majd mikor úgy éreztem, hogy elsőre elég, a szénre vizet csepegtettem. a dohány nagyrésze még nem pirult meg, azt egyelőre elcsomagoltam alufóliába, meglátom, milyen, ha ''újrahasznosítom''.

holnap beviszem a melóhelyre, megmitatom az üvegtechnikusnak, hogy hogyan is néz ki, és mikorra tudna egyet csinálni :D nem lesz díszes, de hogy működni fog, az biztos.

Hunterevil: mivel a dohánynak el kell égnie, ezért nem elég a melegítés, a forró (izzó szén hőmérsékletű) levegőnek kell átáramlania rajta. a borszeszégő az nudli, pár100 fok. az izzó szén 5-800 fokos is lehet. olyan sok co nem képződik, a co2 meg a legkevésbé ártalmas anyag a füstben, szerencsére másból sincs sok benne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.