Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
válasz
draco31 #2487 üzenetére
A 2-3 napon már bőven túl vagyok, annyival nem is nagyon foglalkozok (ritkán fordul elő), viszont ez lassan a 7 felé közeledik...
Közel 15 éve használom a szolgáltatásukat. Ezalatt (főleg az elején) nagyon sok probléma adódott, de a két kezemen még bőven meg tudnám számolni, ahányszor hívtam őket, hibaelhárítás miatt eddig 2x jártak nálam (abból 1 kb. vis maior).
A többi problémát vagy én is el tudtam hárítani (fizikális feltételek biztosítása) vagy "távgyógyítással" megoldották vagy nem közvetlenül az én kapcsolatomban volt a hiba (település vagy teljes hálózati szintű volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest