Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Kedves Naracom!
Jún.9.-én csapott villám a házba aminek következtében az antennátok kb. 15 métert repült a fél kéménnyel együtt. A vezeték végig égett, szakadt. Legyetek szíves ne küldjetek csekket, pláne kettőt ne, míg nem orvosoltátok a hibát.
-
dzozo75
csendes tag
én cigándon szeretnék naracomot inen mien arálátás?
-
balboka
csendes tag
Szevasztok Berkeszen 4521 müködik mar a 30/3 mbites elérés szertnék elöfizetni,olvasgattam mindenfélét.van valaki errefelé?
-
kenwood3
addikt
Nem tudom, de ebben a hónapban gyorsan kiküldték az e és a jövőhavi csekket rajta a csekkhasználati díjjal. Ha felidegesítenek személyesen megyek be, hogy ne kelljen nekik kifizetnem azt a 250 ft-ot
Egyébként nem sokat érünk el ezzel se, mert jön helyette a csekkadó
Emelni meg elvileg nem emelhetnek mert akkor szerződést szegnek, vagy mégsem? Ha meglépik akkor lejjebb vetetem a net sebességét -
ikendu
csendes tag
válasz
kételkedem #1989 üzenetére
No, hát úgy van ahogy írtad, az új keresés után megint vannak a digitális csatornák, de néhány le van kódolva(HBO,Filmbox,Cinemax,stb.) Eddig nekem volt 8 HD adás, jelenleg 4 van. Végül is amit reklámoznak, azokat adják, csak király volt eddig az a néhány prémium csatorna plusszban. Lehet, hogy majd lesz extra csomag több pénzért és már arra álltak át - bár nincs a honlapjukon erről semmi. Mindenesetre kösz a segítséget, helló!
-
kételkedem
addikt
-
ikendu
csendes tag
válasz
kételkedem #1985 üzenetére
Nekem csak huszonegynehány digitális csatorna jön jelenleg, tegnap volt, hogy egy se jött.A HD adások közül se fogható egy sem. Azt írja ki a TV, hogy a szolgáltatás nem elérhető, a HD csatornáknál meg azt, hogy gyenge vagy nincs jel. Ha újra keresek szerinted jönnek majd? Ezt csak tippeled, vagy nálad így volt?
-
kételkedem
addikt
Akinek esetleg nem jönnek a digitális tv adók, azok indítsanak a tv készüléken egy új keresést a DVB-C csatornákon.
[ Módosította: KrAt ]
-
kételkedem
addikt
30/3 -
válasz
kenwood3 #1980 üzenetére
Na akkor, ha lejárt a szerződés jöhet a T-online, még ezen a címen is növelni a havidíjat. Egyébként meg az utalással sem olcsóbb...csak annak az ára másik számlán lesz... Jobb címet nem találtak ennek az emelésnek? Na, de ezeknek se kell messzire menni a hogyan tegyünk be a fogyasztóinknak útmutatóért.
-
kenwood3
addikt
Pedig így van. Nem találtam most hirtelen 1 számlát se, de emlékeim szerint rajta van, hogy csekk használati díj vagy valami ilyesmi 250ft. Nekem ezt már a nyáron mondták, hogy így lesz mikor csomagot váltottam és újra aláírtam 1 évre. Javasolták is, hogy utaljam és, akkor nem lesz ilyen
-
FRENK1988
veterán
Nekem lenne egy problemam. Megpedig az, hogy most fizetek 3750et a 3megas netert. De van 3500ert 5 megas. Hogy lehetne atvaltani, hogy ne kelljen bemennem?
-
Én csak azt nem értem, hogy lehetünk olyan csomagban ami elvileg már nincs is a listán. 6 megás netünkért 4650 HUF-ot fizetünk, holott sehol nem látok már ilyet. Ráadásul nem is tájékoztattak erről. Korábban 3850 HUF körül volt az ára, majd írtak, hogy valamit elnéztek és ezért megemelték 4650HUF-ra, sávszél meg maradt 6 megás. Most mentem be kérni igénylő lapot, hogy váltsunk csomagot, de ezért még fizetni is kell? 5 megás 3500, 10 megás meg 4750, kicsit lehúzás szaga van.
-
Trackboy
csendes tag
válasz
kenwood3 #1967 üzenetére
Mondjuk ez nem biztos nem okoskodni akarok hidd el de ezeknál a pont-multipont kapcsolatoknál amikor egy adóra kapcsoldik több kliens,nem biztos,hogy ami nálad rossza többinél is az,sok mindentől függ, hogy pl átlagosan milyen távolra vannak a kliensek is a bázistól,nem mind1,hogy te 500 méterre vagy de van még akár 3-4 ember is aki mondjuk akár 1-2 km re is nyílván nem biztos hogy ugyanazzal a jelszinttel fogtok becsatlakozni az adóra,nem semmi azért,hogy a naracom bevállal ekkora csomagokat komoly technika lehet ott,de hát bővítenek folyamatosan
-
Trackboy
csendes tag
válasz
kenwood3 #1965 üzenetére
Hát igen,az árak mindig lentebb mennek és persze nagyobb csomagok válnak elérhetővé,csak azt akartam ezzel mondani,hogy nehéz stabil több 10 megás sávszélességet adni,én mindig ugy voltam vele,hogy kevesebbet de atomstabilan,csak ugye a vezetéknélküli kommunikációt rengeteg minden befolyásolja
-
kenwood3
addikt
válasz
Trackboy #1962 üzenetére
Nekem nem a 30 mega letöltés kellett hanem az, hogy olcsóbb legyen és ha már megoldható, akkor miért ne legyen 30 megám? Főleg úgy, hogy kevesebbet fizetek mint a 15-ért és a feltöltésem is 4x gyorsabb lett !
tibicce Jelentem semmi gondom nem volt a nettel kapcsolatban azóta
-
Trackboy
csendes tag
válasz
FRENK1988 #1963 üzenetére
Hát ez igaz,nyilván ha fizetsz érte akkor az a minimum,hogy a szolgáltatás megfelelő,de ha nem egyből több 10 megás csomagokat oszttogatnának hanem mondjuk max kialakítanának csomagokat mondjuk 20/5 Mbit/secig akkor lehet másabb lenne a helyzet,nyílván nekik is egy jó optikai forrásuk van,de sajna wifin a több 10 megákat nem egyszerű biztosítani megfelelően
-
Trackboy
csendes tag
válasz
kenwood3 #1961 üzenetére
Azért ha belegondoltok nem is olyan egyszerű nagy sávszélességű wifi hálózatokat építeni,főleg ekkora sávszélességű csomagokat adni,ha valaki kicsit is számolgat nem kell hozzáértőnek lenni sem,ha van egy adó amire csak 10 ügyfél kerül és a maximális sávszélességük pl 70-80 Mbit/sec és fel pedig mondjuk 20 Mbit/sec persze ezek hasraütésszerű számok,szóval az adott eszközöknek van egy korlátuk amit kényelmesen elbírnak,persze számolnak azzal,hogy nyílván lesz aki hetente letölt egy filmet stb és azzal is akinek a 30 megabit azért kell mert sokat tölt mondjuk,de egy szinten őket is meg lehet érteni
-
kenwood3
addikt
válasz
tibicce #1955 üzenetére
Jelentem megvan a 30 mega de 10-30 között változik de, ha így is marad nem lesz több rossz szavam. Egyébként nem az volt a legnagyobb gondom, hogy nem volt meg a 30 mega hanem az, hogy az utóbbi időben nagyon sokat görcsölt és a mért eredményem 0.86 volt. Illetve az, hogy a kérdéseimre a válaszok szinte soha nem érkeztek .
-
tibicce
csendes tag
kenwood3 helyzet? :]
-
madgie
titán
válasz
tibicce #1950 üzenetére
Ott a nevem az adataim között, igaz az asszony nevén van a szerződés, így nem lettél okosabb
(Uri néven szerintem egy ügyfeletek van a Krúdy parkban) De egyébként azért írtam azt, amit, hogy előbb a user error-t zárjuk ki, aztán ha mégis más gond van, majd megbeszéljük
-
kenwood3
addikt
válasz
tibicce #1948 üzenetére
Én nem is akartam vitatkozni . Engem az bosszantott fel , hogy kérdeztem néhány dolgot és itt is ugyanúgy nem kaptam rá választ mint ha e-mailbe vagy az oldalatokon a hibabejelentővel küldeném . Illetva az, hogy ígértétek legalább 3x-4x , hogy jöttök és mégsem jöttetek ki . Egyébként én nem bújok a nick mögé, Madácsi József vagyok bár gondolom rólam tudtad ki vagyok .
-
tibicce
csendes tag
válasz
kenwood3 #1946 üzenetére
en nem akarok itt vitatkozni veletek, tudomasul veszem es meg is oldom a gondokat mint ahogy neked is megoldottam, hamarosan megyunk is hozzad, telozunk...
tobbieknek is uzenem h nem egy felh nev moge kell bujni mert igy nem tom kirol van szo, lehet nekem privatot irni elofizu nevvel es cimmel, mindenre van megoldas.
-
-
kenwood3
addikt
válasz
tibicce #1945 üzenetére
Köszönöm szépen ! Nektek kellene az ügyfelekért lenni és nem nekem magukért.
" konnyu otthonrol panaszkodni "
Miért más tudok tenni ? Ha bemegyek személyesen akkor jobb lesz ? Mikor bementem jelezni, hogy gond van akkor is beszélnek össze vissza, így ezzel se érek el semmit!
Egyébként az előző hsz-emben olyan bonyolult kérdéseket tettem fel, hogy nem lehet rá válaszolni ? Ez a baj, hogy titeket nem érdekel az user problémája, kérdése és arra se vagytok képesek, hogy válaszoljatok 1 feltett kérdésre, vagy hibabejelentésre. Ezek után, hogy viszonyuljanak az ügyfelek hozzátok ? -
kenwood3
addikt
válasz
tibicce #1939 üzenetére
Kíváncsi leszek én arra
Ne panaszkodjak ? Már 3 hete meg kellene lennie ehelyett van 100-200-as ping, illetve tegnapelőtt 0,6 Mbitet vagy 0,8-at mértem. Egyébként elmondhatnátok , hogy miért nem kaptam még meg eddig ? Ez csak nálam meg az 1 utcával lejjebb lakó spanomnál vagy mindenkinél így van ? Ha meg panaszkodni akarok az, az én dolgom, itt a panaszkodás megszokott sőt szinte állandó csak olvasd végig a topikot !
Egyébként ha hibabejelentés érkezik akkor miért nehéz valamilyen módon válaszolni rá ? Mert tegnapelőtt küldtem 1 hibabejelentést és azóta se kaptam rá választ. Ez már nem az első eset volt! -
madgie
titán
válasz
kenwood3 #1935 üzenetére
Mittomén. Annak idején, (mikor még a mutternál laktam) folyamatosan hívtam őket (értsd: egy év kábé), hogy kössék már be magukat a Tompos ltp-re. Tudod, mikor csinálták meg? Mikor elköltöztem
Most ugyanezt a kört futom egy ideje a Krúdy park-ban, megint a közös képviselős kifogást hallgatom, mire elköltözünk innen, ide is elér a kábel
-
madgie
titán
Na jó, akkor most én is finom leszek: b*ssza meg magát a Nara, hogy vasárnap délután folyamatosan kivág a BC2 multi, mert 300-as pingjeim vannak. Nem, nem töltök semmit, ilyen "jó" ez magától. Szeretem, hogy itt, "vadkeleten" szinte nincs versenyhelyzet, duplaannyiért negyedolyan jó netet adnak, mint a nagyobb városokban más cégek, ráadásul nem is B+ minőségben.
-
kenwood3
addikt
Ja így már értem
Ezt most olvastam a facebook oldalukon :User :
" Feltöltöttem az üzenőfalamra egy képet remélem mosolyogvafogjátok megnézni"
Naracom :
" Akkor engedélyezd, hogy ne csak az ismerőseid láthassák az üzenőfalad."User :
" Holnap fogom engedelyezni mert meloba vagyok... A lenyege az hogy parnapja a 60 mbit helyett 0 .03 van a kepen ami vicces... Es minden nap azt mondjak hogy kijonnek..aztan megnezik... Este meg mar hogy masnap kijonnek...ma is ezt mondtak...."
Úgy látom nem csak nálam van gázEgyébként jó lett az osx ?
-
kenwood3
addikt
Sziasztok !
Kb 2 hete voltam bent a naracomnál mert láttam , hogy vannak új csomagjaik elég jó áron ( csak fényeslitkei és kisvárdai lakosoknak) és gondoltam váltok 1 nagyobbra ami ráadásul olcsóbb is. Eddig 15/768-as netem volt és ezért fizettem 5400-at és váltottam 30/3-ra amiért 4750-et kell fizetnem amire azt mondták , hogy következő hónap 1.-jén fog átállni 30/3-ra. Mikor bent voltam 1 hétfői nap akkor azt ígérték , hogy azon a héten kijönnek és lecserélik az antennámat mert szerintük a mostani nem fogja bírnia 30-as csomagot.
Erre én szóltam a haveromnak , hogy vannak új csomagok a naracomnál és ha gondolja ugorjon be ő is hozzájuk aki be is ment, de neki 1 árva szóval se mondtak olyat, hogy kimennének hozzá antennát cserélni sőt neki azt mondták , hogy talán még a 60-at is bírná az antenna. Miután elmesélte nekem , hogy mit mondtak neki én csak lestem WTF? Mondtam neki, hogy majd meglátjuk mi lesz erre az lett , hogy nem jöttek ki azon a héten amikor ígérték sőt a következőn se és azóta se jöttek ki.
1.-je után én telefonáltam nekik , hogy nincs meg a 30Mbit csak 17 max, erre ők csak annyit mondtak , hogy utánanéznek és majd kijönnek de azóta se jöttek. Majd ezután rá 1-2 napra visszahívtak (ez nagy szám mert nem szokásuk ) és annyit mondtak , hogy most 1 ideg még ilyen lesz mert valami más probléma van az adóval vagy valami ilyesmit mondtak sajnos már nem emlékszem mit is mondtak pontosan. Szvsz az lehet a baj , hogy azt az adót amin mi 2-en vagyunk baxtak fejleszteni az új csomagokra és ezért nincs meg a 30 mega ( Kisvárda külterületén lakunk így ezért gondolom, hogy a mi adónkkal nem csináltak semmit).
Most az van , hogy 10. van 10 napja már 30/3-as netemnek kellene lennie ehelyett max 22/3-as netem van ez általában 18/3 szokott lenni ebben a pillanatban 6/3-as LooooL .
Köszönöm Naracom én így szeretlekui:
Van esetleg itt valaki aki ebben a helyzetben van még ? -
Úgy tűnik a magas ping egy nyári probléma. Pont mikor a legtöbbet lennék itthon. Mert az elmúlt nyáron is hasonló volt a helyzet.
-
Nekem meg ismét előjött a kóros naracomos hiba. Újra megszaladt a ping, már kezdtem megszeretni, de pont időben jött ez az észhez térítés. Pedig nincs semmilyen különleges időjárási zavaró tényező, de a 400-600 -as meg 999 kiakadós pingek megint befigyelnek, a héten már nem első alkalommal.
-
sityu023
csendes tag
Hali!
Nálam minden totál okés... Néhány napja viszont volt egy hacker támadás, amit mondjuk megoldottam, de azóta interaktívra van állítva a tűzfalam (eset smart sec.) és furcsa mód a naracom hálózatából több ip próbál kommunikálni a netbiosomon keresztül... tiltom ezeket a kéréseket, de nálatok szokott ilyen jelentkezni?
pl: 109.105.15.219, 109.105.15.212, stb... ezek az ip-k próbálnak meg valamit csinálni... -
INMOTEP
őstag
Helló Szabolcs megyei vagyok,nekem kb 1.5 hete kötötték be és azt kell mondjam eddig még jól teljesít
tesztelésből 5 megás netet próbálom most, később 10 megásra fogok váltani ha minden jó lessz
Ebben a Percben néztem a sebességet ilyen
Nekem a T-home nél volt kábelnetem. 5megás netért 5600 Ft ot fizettem és nagyon sokszor csak 4 mega volt
ez 3500 Ft .......van amikor jó idő van 5,60 ra felmegy edig ezt vettem észre ,rossz időben esőben se szakadt meg eddig a kapcsolat .
-
FRENK1988
veterán
válasz
szabonagyur #1911 üzenetére
Általában 1 év szokott lenni. tehát ha bemész akkor átállítják. Am ha nem csal a memóriám akkor hüsi időn belül mész be h nagyobb legyen akkor nem kell fizetni sem csak onnantól újra indul az 1 év
-
FRENK1988
veterán
válasz
szabonagyur #1909 üzenetére
ha legjárt akkor a hűsi akkor bemenni a narához és újrakötni
-
tibicce
csendes tag
udv.
mi helyzet van palantaim? :]
kinek mi nem jo es hol? -
pityeszka
őstag
Nálam meg már be sem volt dugva vagy 2 hónapja pedig itt lóg a vezeték mert nem lett vissza mondva!
off:
Megy a T-Mint a Golyó!1 percre sem állt meg mióta bent van kivéve mikor ki van kapcsolva a gép! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest