Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityu023
csendes tag
http://www.speedtest.net/result/679234140.png
valaki elmondaná hogy míért változik folyton a kiszolgálóm?
valamikor Invitel
vagy: GIGANET
de ez is:ZhNet
ez míért van??? -
pityeszka
őstag
Mikor lesz már jó ez a valami!Hétfőt ígértek nem?
-
Blade26
csendes tag
( vérfagyasztó kacaj) Egy kis beruházással (utp tesztelő + kábel +RJ 45-ös dugasz + helyes színsorrend) És Kész !!Csináld magad ha más nem segít! És azt mondjátok nem befolyásol semmit a színsorrend !!? Most már csak úgy teper A naracomos net!! ( ismét vérfagyasztó kacaj) És nem csak 1.29 Mb-tal! Lehet hogy ez off de meg osztom mással is!

-
Blade26
csendes tag
-
llax
senior tag
válasz
Blade26
üzenetére
van eszed megvárod míg más hívja !!!!
Ha negyobb területet érintő probléma van, szerintem égnek a vonalak az ügyfélszolgálaton...
Erre a topikra be van állítva az email értesítő, ha azt látom hogy emiatt jönnek sorra a levelek, már abból is gondolom hogy másoknál is gond lehet
A tracert és a ping segítségével viszonylag könnyen behatárolható, hogy meddig működik a hálózat. Egyedi, kizárólag éngem érintő hiba még nem volt 3,5 év alatt, ezalatt max. 3-4 alkalommal hívtam őket (de akkor már IP címet sem kaptam és általában nem 5 perc üzemszünet után telefonáltam)... -
llax
senior tag
válasz
Freem01
üzenetére
Viszont a fordított kábel mára majdnem értelmét vesztette, szinte minden eszköz képes felismerni és változtatni az irányt...
Viszont a sorrendet már én is néztem (kellett dugót cserélni), mivel nem hasonlít a gyárilag szerelt kábelekére.A POE nálam kicsit érdekesen lett megvalósítva
Mindenféle adapter nélkül (kábelvágás, szigszalag, még anno az Airlive AP miatt, cserekor így maradt). Mondjuk így még véletlenül sem lehet fordítva bedugni 
-
Blade26
csendes tag
válasz
Freem01
üzenetére
NA végre meg vagy öreg!!!! Akkor te Narás vagy!!! DE ha így segítettél,akkor magyarázd már meg nekem miért nem megy fel 1.29 -mb ről !! Ha becsörgök nektek akkor mindig azt mondjátok hogy az adat forgalom megfelelő !!!!! És vagy Ugyan már nem töltök közben lefele valamit !!??? És amikor mondom hogy Nem akkor csak hebegtek -habogtok!!!

-
Freem01
csendes tag
válasz
Blade26
üzenetére
Szóval annak a kis fehér valaminek a neve POE (Power over Ethernet) ami esetedben fehér, de van többféle is (fekete, van amelyik világít is stb...) Ennek annyi a dolga, hogy az antennához áramot szolgáltasson, valamint visszafele a gépedhez forgalmat úgy, hogy az áram az adatforgalommal ne keveredjen (máskülönben ha ez nincs, nincs áram se fenntre és ha rosszul DUGOD össze akkor egyértelműen az áram nem fel megy az antennához, hanem a sz.géped hálókarijába megy, ami lehet akár +24 volt is és ez lehet nem tesz jót neki...) Ezen a kis "fehér valamin" van írás is általában LAN és POE. Lan-ba a rövid kábel, Poe-ba a fenntről lejövő, de ezt mindig úgy hadjuk ott ahogy kell. Ha elrontva lenne ez a rövid kábel amit írsz 1 perctől nem menne a dolog, valamint ez nem elrontva van, hanem esetleg felcserélve ( a kék és a barna erek mindkét végen ugyanott vannak + - ). De ez semmit nem befolyásol az internetkapcsolatodon.
-
Blade26
csendes tag
Amikor ilyen "szolgáltató szintű" problémák vannak én nem szoktam telefonálni. Sőt, még akkor sem, ha úgy látom, hogy az egész települést érinti a hiba.
DE köszönöm a választ! hát akkor nem értem azt hogy miért csak 1.29 Mb re megy fel speednetnél teszt! ez volt az utolsó megoldásom!!
De akkor mit csináljak szóljak a narának! -
llax
senior tag
válasz
Blade26
üzenetére
Nincs jelentősége, ha el lenne kötve valami, nem működne a kapcsolat. A lényeg, hogy a másik vége is ugyanúgy legyen bekötve, illetve a jelet átvivő két érpár erei párban legyenek bekötve.
Az a kis fehér valami egy POE injektor. A szerepe az, hogy az UTP kábel jelátvitere nem használt erein juttatja el a tápfeszültséget az eszközhöz.
Ami kint van az nem antenna, pontosabban antennát is tartalmaz, de mást is. Angol rövidítéssel CPE, vagy ahogy a Naracom-nál egyszerüsítve nevezik: eszköz. Komplett WiFi AP/kliens antennával egybeépítve, a "CPE" elnevezés csak akkor vonatkozik rá, ha szolgáltatás igénybevételére használod, mint ahogy most is teszed (persze amikor van szolgáltatás
).Amúgy elég egyszerű behatárolni, hogy melyik oldalon van a hiba. Egyszerű pingeléssel, de ekkor nem a pingtest.net oldalát kell használi és nem is a bix.hu-t pingelni. Amikor ilyen "szolgáltató szintű" problémák vannak én nem szoktam telefonálni. Sőt, még akkor sem, ha úgy látom, hogy az egész települést érinti a hiba.
-
Blade26
csendes tag
Azért írtam mert nem tudom annak a kis fehér valaminek a nevét ami jön az antennából,? Mert a naránál így van antenna -ból jön az utp bele abba a fehér elosztó vagy nem tudom micsoda, amibe be van dugva az adapter!? Onnan megy bele a gépbe az utp -kábel. Na szóval az antenna és a fehér kis elosztó között van rosszul RJ 45-ös dugasz színsórendje bekötve? Ez ronthatja az internet forgalmat!?
-
llax
senior tag
-
Blade26
csendes tag
Érdekes Amit írtál!? De az most a kérdésem ha az utp kábel szín mintája eltér akkor az lassíthatja -e, az internet sebességét !!! Lehet hogy ez off de erre kíváncsi vagyok !?
-
FRENK1988
veterán
válasz
Freem01
üzenetére
Nyíregyen a fősulira optikai vezetéken megy a net. Ott is van kimaradás nem is gyengén (de ez ritka) Minden szolgáltatónál vannak problémák.
A Naracom akkor is jó áron adja a jó netet. Én már több mint 3 éve az ügyfelük vagyok. Bármi bajom volt egy telefon és még aznap vagy legrosszabb esetben másnap kijöttek megnézték és javítottak ha kellet.
Csak tudnám miért nem veszik fel a mobilt mikor hívom?
Ja és jó a netem most.
-
Freem01
csendes tag
Na idefigyelj töki utoljára szólok, hogy fejezd be a fikázást és elhiheted, hogy nap mint nap találkozok sok emberrel, de olyan mint te meg még itt vagy 4-5-en minimális számú. Arra meg, hogy egyesek csekkdobálózással próbálják megoldani a saját gondjukat, vagy kiabálással nem lesznek előrébb.
-
sityu023
csendes tag
-
Hmmm, most még lassabb, mint tegnap.

Meg kell keresni a naracom szívét, mint a wallmart-ét és elpusztítani.
Majd egy kicsi és ígéretesnek tűnő szolgáltató felfuttatni, majd azt is elpusztítani.
hogy is volt? kumbaya my lord kumbaya...
Remélem még a vaskalaposok sem veszik azért ezt komolyan, csak kínomban írom ezeket a hülyeségeket...

-
sityu023
csendes tag
Sziasztok bocs hogy megint offolok, de nem akarok új témát indítani feleslegesen (a többi meg ki van halva)
na szal az lenne a gondom hogy újra lett rakva a gépem és a youtube és más vidomegosztó oldalakon nem tudok videót nézni. Pedig le van töltve a flash player de ugyan azt írja ki a youtube mint azelőtt: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
valaki tud segíteni? nagyon fontos lenne!ja és a netről annyit hogy a Naracomnál hiba van, de a szolgáltatás állandó lessz, csak a sebesség ingadozik.
ilyen a netem 1Mbit es katt -
llax
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor örülj akkak, hogy maxon megy

Most éjfélhez közeledve már 8 mega felett jár, pingek is átlag 14ms körül vannak (ha normálisan megy, akkor 10ms alá is bemegy).
De napközben sokszor a 3 mega is nagyon jó lenne, hibátlan átvitellel...
-
ogyuszika
csendes tag
Csend van,de elégedettebb nem vagyok! Net hiány miatt folyton nő a melós költségem...De sebaj,úton a mentő adsl...

-
Blade26
csendes tag
Na hol van 1 naracomos most már!!!!! Emberek nem tudom de itt mindenki narás vagy mi a tök??? hogy ennyire gyors a netük!!! Kérdésem ismét akár mi a lopikulát csinálok , nekem ez a net 1.29 -ről a b. életbe nem megy fel!! De nem csak most hogy csinálják ezt hanem mindig!!!!
[link]És nem 1Mb hanem 6 mb!?
-
ogyuszika
csendes tag
Vagy Photoshop?

-
ogyuszika
csendes tag
Wowww! Te is lepaktáltál?

Jól nézd meg,ritka jelenség!
-
llax
senior tag
válasz
pityeszka
üzenetére
Én már készülök

Igaz, hogy az elsődlegesen használt gépemen már nincs kivezetve soros port, de most bányászok ki egy őskövület gépből kivezetést (elvileg az alaplapi tüskesor bekötés ua., mint az AT alaplapokon volt anno)... Amikor szerződést kötöttem a Naracom-mal, azt követő 1-1,5 évben nagyon sokszor volt szükségem erre a modemre
, de az utóbbi 2-2,5 évben már nem volt jellemző (pontosabban nagyon ritka volt) az egész napos leállás, vagy a több napig használhatatlan állapot... -
Taki21
csendes tag
Freem01 nem tudom ha ez nekem szólt amit írtál akkor neked is csak gratulálni tudok hogy mekkora egy utolsó egy igénytelen szolgáltatónál dolgozol:Ember nehogy már neked legyen igazad még ebben az esetben is!!!!!!!!!!!!!!!!! Basszus kifizetem a számlát igaz néha később de be van fizetve ennyi.A szolgáltatás sokszor hihetetlen szar!!!!!!!!!!! Muteromnak igaza volt és kész!!!!!!!!!!!!!! Ti már nekem legalább 1 hónap ingyen nettel tartoztok mert volt olyan régebben hogy minden hónapban napokig nem volt netem és szó szerint szartatok bele egy nagyot!!!! És amint látom nem sok ember van veletek megelégedve sokan a név hallatán elkezdenek nevetni hogy naracom??? hmmm egyenlő nincs net egy hónapban csak max vagy 2 hetet Ennyiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
válasz
Freem01
üzenetére
Ne provokáld már! Pont te inted nyugalomra, akkor meg nem kellene piszkálni és talán lenyugodna.

Egyébként meg nem csodálom, hogy felfortyannak "néha" az emberek, ilyen állapotok mellett. Mellesleg jogosan. Ilyenkor pedig a bűnösnek felelnie kellene és nem pedig még háborognia, vagy legalább szégyelnié magát.
Másik oldalról viszont, a káromlást én sem tartom elfogadhatónak! Bár jó lenne ide is a you2-os szavazós módszer -a kommentekhez, sokkal szemléletesebb lenne és demokratikusabb.

-
ogyuszika
csendes tag
Igaz! Nem fikázni kellene,hanem egyeseknek rendesen fizetni,másoknap pedig rendesen szolgáltatni..

-
pityeszka
őstag
válasz
Chosen One
üzenetére
"engem nem lehet bannolni"
Biztos vagy benne?

-
Freem01
csendes tag
válasz
Chosen One
üzenetére
te nem beszéltél meg velem semmit, és így jobb hogy pontot teszel. Az emberek ide nem azért jönnek h trágár szavakat lássanak
-
Freem01
csendes tag
válasz
Chosen One
üzenetére
én nem is akarlak felizgatni, mert már eléggé izgulsz így is úgyhogy nyugalom van

-
Freem01
csendes tag
válasz
Chosen One
üzenetére
legyél az
nem azt mondtam, hogy ne legyél az !
De amint láttad semmit nem érsz a 237845628756238742 felhasználó neveddel mert ha igy beszélsz törölnek minden hsz-eddel együtt
-
Freem01
csendes tag
válasz
Chosen One
üzenetére
büszke lehetsz magadra!
-
ogyuszika
csendes tag
Nincs gond a hangvitellel. A hozzáállás sem érint...De ha fizetek,akkor szolgálltasson!
Nem napok,vagy hetek óta van gond,hanem hónapok óta. Az esetek kis százalékában van csak meg a teljes sebesség...Komolytalanok az biztos! -
Freem01
csendes tag
Ennél az esetnél pont jelen voltam én is: "Egy ismerősöm volt bent tegnap". Elég közeli ismerősöd (szülőd), te nem voltál itt akkor honnan tudod hogy 20 -an voltak bennt ? Elsőnek én is azt hittem hogy 20-an vannak, mivel hátul voltam a raktárba és olyan hangzavar volt gondoltam megnézem mi is van... az a 20 ember valójában 1 ember volt anyukád. A másik meg elhiszem neked, hogy szájhős vagy és ide tudsz szépeket írni, de ha ennyire vágod mi a helyzet akkor minek anyukádat küldöd? , valamint itt akkor este csak ő hebegett, és csekkekkel dobálózott.... ehhez csak gratulálni tudok

-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
zolyka1205
üzenetére
...de a szolgáltatás folyamatos lesz.
Ez érdekes mivel nekem az elmúlt 1 órában 2-szer is megszakadt az internet kapcsolatom és nem egy pillanatra szóval a kijelentésed nem igaz!
-
zolyka1205
csendes tag
Szia!
Központi probléma miatt van probléma az interneteléréssel illetve a
sebességgel, a hibát folyamatosan javítják. Teljes helyreállítás hétfőre
várható, addig sebességbeli problémák adódhatnak, de a szolgáltatás
folyamatos lesz.Üdvözlettel:
Naracom Kft. Ügyfélszolgálata -
Blade26
csendes tag
hmmm .... 1 kérdés Mindenki mutogatja itt ezt a speed test linket !! De hogy a tökbe vannak ilyen gyorsak ! Nekem 1.29 mindig megáll akármit csinálok !! Valaki magyarázza már el nekem !
-
válasz
FRENK1988
üzenetére
Igazából veled (is) paktáltam le, mert elviekben te már beépültél...

Látod, látod. Említettem ezt a csuklás dolgot, a sok szidalmazás miatt...most nem lettem volna az illető\illetők helyében. Biztos fulladoztak rednesen.
Lehet elmegyek jósnak, mert mikor elkeztem festeni az ördögöt a falra az meg is jelent azt az egész népnek elment a net...a naracomi várat is megostromolták, de az visszavetette a támadást és kitartott. Győzött is? Egy időre igen. Míg a nép újra megkapja a jussát. Ámbár közeleg a végső támadás, mert a felhasználó nem felejt és egy újabb ekkora bakit el nem viselhetik. 
Hmmm, csak most elfelejtettem azt amit még akartam írni.
Mindig megzavartok a gondolataimban, hülye hangok. 
Jah megvan, nekem tegnap óta nem változott a sebesség, csak a ping lett nagyobb.

Újabb dolog ami még az eszembe jutott.
A számlából természetesen nem fognak levonni, mivel gondolom -5-ös betümérettel benne van a szerződésben ennyi hibalehetőség a részükről, amit nekünk teljes boldogságban kell elviselnünk. 
-
llax
senior tag
Úgy tűnik, lassan tovább javulgat...

-
Blade26
csendes tag
válasz
Nyiscsák
üzenetére
De akkor mit akar ez a Naracom! A szolgáltató dolga a szolgáltatás! Nem az az ügyfél feladata az hogy ő derítse ki mi a gond a szolgáltatással ! Magyarul ne én telefonálgassak már hogy mi van ?! Rajzoljanak , tegyenek ki valamit értesítést hogy szerver,vagy más hiba van!
vagy ez nekik lehet hogy magas!!!??? 
-
pityeszka
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
tibicce: megertem de nem rajtam all most a dolog, ma raktam fel feletek egy masfel millas linket
Így persze, hogy jó.
Nyiscsák: még nálam sem az igazi.
-
FRENK1988
veterán

juhéé. Megjött a számla is.
-
Blade26
csendes tag
Ez érdekes akkor most mi lesz ? ASzámlából most kivonják azt az összeget amig nem működöt a net vagyis 3 nap?Vagy nem , de akkor ne várják hogy az ember ne szidja őket!

-
llax
senior tag
Alakul azért... A sebesség még nem az igazi, de legalább már kifogástalanul használható a kapcsolat.

Az mitől van, hogy Ausztria, Szerbia irányába jobb pingek vannak, mint belföldön?
-
pityeszka
őstag
Mintha valami javulás észlelhető lenne.

-
válasz
üzenetére
Hehe, Miki manó tudom ám hogy ki vagy!

Felétek csak tesco gazdaságos hullámok járnak kelnek...

Addig örülök míg tudok, hát azt lesd meg:

Ilyen pingekre míg élek nem emlékszem! Lám meghozták az angyalkák a kért gyorsaságot!

Engem a ping jobban izgat, az most hogy nem 6 hanem csak 2,5Mbit kibírom.
Viszont egy lázadásban bármikor benne vagyok, volt már nekem is 1 hónapon át rossz egy huzamban úgy, hogy nem is volt ilyen központi hiba, csak úgy poénból szivattak.

-
FRENK1988
veterán
de legalabb a ping jo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Taki21
csendes tag
Igazad van nem lehet hozzá hasonlítani őket mert ettől tuti hogy sokkal jobb és kevesebb hibával,persze ott is vannak gondok de nem ennyi már beláttam hogy érdemes a thome-nak fizetnem 2000ft al többet de negyede ennyi gond nincs vele az ismerősök akiknek hónapok óta az van most is csak nevetnek rajtam hogy még mindig nem mondtam le ezt a szar naracomot és váltottam thome ra
-
Taki21
csendes tag
Egy ismerősöm volt bent tegnap és legalább 20 ember volt bent reklamálni és akadt köztük olyan aki azért kőkeményen oda is szólt nekik és én ebben igazat is adtam magamban nekik mert nem azért fizetnek ők sem teljes havidíjat hogy 1 hónapban max 3 hetet használja az ember a netet normálisan vagy még annyit sem ők meg csak hebegtek,habogtak hogy ez belefér még hát hol fér ez bele hogy minden hónapban eljátsszák ezt???????????? Ja a UPC nél vagy egy Thome nál míért nincsenek hasonló gondok???
-
Taki21
csendes tag
Én erre a szolgáltatóra amúgy csak annyit tudok mondani egy utolsó egy gané legmocskosabb szolgáltató amivel találkoztam is valaha mindenki aki csak tud az szabaduljon tőle,amúgy látom van valami gondjuk vagy csak őszintén meg mondom hogy a kuytát nem érdekli mi a gondja oldja meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és én tuti nem fizetem ki a következő számlát csak ha le lesz vonva ja és nekem nem csak 3 napja szar hanem több mint 1 hete
-
zolyka1205
csendes tag
De ilyen egy normálatlan szolgáltatót arra nem hajlandóak hogy a honlapukra vagy a helyi rádióba nyögjenek valamit hogy te paraszt ne ülj le a gép elé mert ma vagy xy napon nem lesz net, vagy akár ide is írhatnának vagy két sort,remélem a csekk kipostázásánál nem lesz ilyen gond

-
sityu023
csendes tag
Szal az lenne a kérdésem hogy tudom hogy van egy alapértelmezés a windows ban ahoz hogy be tudjunk lépni rendszergazdaként vagy csak korlátozottként (ezt nem tudom biztosra) egy alapértelmezett névvel és ugyanazzal a jelszóval. Az amivel a naracomosok szoktak belépni. Valaki tudja hogy mi ez? fontos lenne köszi a válaszokat
-
FRENK1988
veterán

alakul
-
sityu023
csendes tag
nekem tegnap egyáltalán nem volt net, de mareggelre csúcs volt a sebesség meg van a ping meg 10ms alatt! Remélem így marad...
-
sityu023
csendes tag
nekem tegnap egyáltalán nem volt net, de mareggelre csúcs volt a sebesség meg van a ping meg 10ms alatt! Remélem így marad...
-
Xanatos
csendes tag
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/674622769.png[/URL]
Asszem én nem tok versenybe szállni -
Xanatos
csendes tag
nyugi van...

Normális hangvételű e-mail-re normális hangvételű e-mailt kaptam!
Tisztelt Ügyfelünk!
Központi meghibásodás okozza a problémákat, amit javítanak az illetékesek.
Tisztelettel:
Naracom Kft. ÜgyfélszolgálataEgy órán belül megkaptam a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor mit csináljak szóljak a narának!

de már Oké.

, de az utóbbi 2-2,5 évben már nem volt jellemző (pontosabban nagyon ritka volt) az egész napos leállás, vagy a több napig használhatatlan állapot...

Mindig megzavartok a gondolataimban, hülye hangok. 
![;] ;]](http://www.speedtest.net/result/675805719.png)