Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz
matej013
üzenetére
Nem vicces!
Van mikor el-el megy. Most ezt simán betudom a fáknak!
Igazából ez multi játék közben rossz. Napi pár másodpercere megy el akkor is max 2 alkalmommal. A ping az stabil szokott lenni, 20 fölé nem nagyon megy.
A sebesség az viccesen van korlátozva. Speedtestben is indul 37-ről majd 20MBit-re fixálódik. Úgy a letöltések is 2 Megabyte/s-nál megállnak. Pedig azt hittem a Narás 25Mbites 3,2mbayte-ot fogja hozni, de ezek szerint komolyan veszik a szerződésben írtottakat a 20MBites csomagjukkal.
Még bekötéskör a szerelők szerint elég lett volna szólni Kisvárdán, hogy helyezzék át ide a szerződésem. Vajon akkor megkaptam volna a 25MBites csomagot az ottani árral? A belépési díjat szvsz megúsztam volna amit még mindig viccnek tartok, hogy ez miért lett 10.000ft... Mikor én ott Kisvárda környékén kötöttem az internetet, hűséggel nem volt több mint a 10MBites egy havidíja. Nem értem egyeszerűen miért működik most így? Nem kapnak már EU-s támogatást? Semmi gondom nem lenne ha ezt a pénzt, mint kaució kezelnék és vissza forgatnák a havidíjakba, de így hűséggel?
Kb egy hete csengettem ki nekik 15 rongyot. Láttátok mikor kötötték be... Úgy is számoltam, hogy tört hónap+belépési díj, max 13K, csak hogy a hölgy ezt nem engedte.
Nem értem miért kell egy aktuális (tehát a mostani hónapot 5.én) kezdődő hónap havidíját, magyarán előre kifizetni. Ha most lefújja a szél az antennát és két hétig keresik megint hol, merre lakom tőlük 5 percre akkor kifizettem nekik egy egész havidjiat előre...
Én nem így fizettem a Naracomnak! Nem előre, mindig utólag és mikor valami gond volt tört havidijat számoltak vagy számoltattam velük. Legalább az után, hogy 2 havit mindig előre fizettem ki, azt hiszem még a legelső szerződésben és már bőven ki volt fizetve az összes szerződési hónap számlája hűségidőn belül és egyszer 12 napig ültem internet nélkül. Vagy mikor alsóhangon 500-as ping volt fixen 100KBayteal majdnem egy hónapig...
Számlát is 3 havit küldenek ki itt egyszerre, azt mondták ők így szokták.
Na akkor ők meg szokjanak hozzá, hogy úgy fizetek ahogy kell! Szerintem jövőhónapban nem is fizetek ezért. 
Jó ez lehet skótnak meg filléresnek látszik szaros 3 ezer forintokkal szórakozni, de nekem ez nem szimpi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van mikor el-el megy. Most ezt simán betudom a fáknak!
Igazából ez multi játék közben rossz. Napi pár másodpercere megy el akkor is max 2 alkalmommal. A ping az stabil szokott lenni, 20 fölé nem nagyon megy.
Nem értem miért kell egy aktuális (tehát a mostani hónapot 5.én) kezdődő hónap havidíját, magyarán előre kifizetni. Ha most lefújja a szél az antennát és két hétig keresik megint hol, merre lakom tőlük 5 percre akkor kifizettem nekik egy egész havidjiat előre...