Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mtomi95

senior tag

válasz matej013 #2401 üzenetére

Nem vicces! :DDD Van mikor el-el megy. Most ezt simán betudom a fáknak! :)) Igazából ez multi játék közben rossz. Napi pár másodpercere megy el akkor is max 2 alkalmommal. A ping az stabil szokott lenni, 20 fölé nem nagyon megy.
    A sebesség az viccesen van korlátozva. Speedtestben is indul 37-ről majd 20MBit-re fixálódik. Úgy a letöltések is 2 Megabyte/s-nál megállnak. Pedig azt hittem a Narás 25Mbites 3,2mbayte-ot fogja hozni, de ezek szerint komolyan veszik a szerződésben írtottakat a 20MBites csomagjukkal.
    Még bekötéskör a szerelők szerint elég lett volna szólni Kisvárdán, hogy helyezzék át ide a szerződésem. Vajon akkor megkaptam volna a 25MBites csomagot az ottani árral? A belépési díjat szvsz megúsztam volna amit még mindig viccnek tartok, hogy ez miért lett 10.000ft... Mikor én ott Kisvárda környékén kötöttem az internetet, hűséggel nem volt több mint a 10MBites egy havidíja. Nem értem egyeszerűen miért működik most így? Nem kapnak már EU-s támogatást? Semmi gondom nem lenne ha ezt a pénzt, mint kaució kezelnék és vissza forgatnák a havidíjakba, de így hűséggel? :Y
    Kb egy hete csengettem ki nekik 15 rongyot. Láttátok mikor kötötték be... Úgy is számoltam, hogy tört hónap+belépési díj, max 13K, csak hogy a hölgy ezt nem engedte. :DD Nem értem miért kell egy aktuális (tehát a mostani hónapot 5.én) kezdődő hónap havidíját, magyarán előre kifizetni. Ha most lefújja a szél az antennát és két hétig keresik megint hol, merre lakom tőlük 5 percre akkor kifizettem nekik egy egész havidjiat előre...
    Én nem így fizettem a Naracomnak! Nem előre, mindig utólag és mikor valami gond volt tört havidijat számoltak vagy számoltattam velük. Legalább az után, hogy 2 havit mindig előre fizettem ki, azt hiszem még a legelső szerződésben és már bőven ki volt fizetve az összes szerződési hónap számlája hűségidőn belül és egyszer 12 napig ültem internet nélkül. Vagy mikor alsóhangon 500-as ping volt fixen 100KBayteal majdnem egy hónapig...
    Számlát is 3 havit küldenek ki itt egyszerre, azt mondták ők így szokták. :DD Na akkor ők meg szokjanak hozzá, hogy úgy fizetek ahogy kell! Szerintem jövőhónapban nem is fizetek ezért. :P
    Jó ez lehet skótnak meg filléresnek látszik szaros 3 ezer forintokkal szórakozni, de nekem ez nem szimpi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés