Új hozzászólás Aktív témák

• dezsöke

csendes tag

Sziasztok egy rövid történet naracom kontra ügyfél:

Tegnap beszélgetem egy iletövel és modja,hogy idái ahol lakot volt internete a fent emlitet cégtöl igen ám csak elköltözöt be is jelentete a naracomnál és kérte az áttelepitést.
    Na itt vége is lehetne a történetnek igen ám csak most jöt a duplacsavar a dologba a KFT dolgozoi 5 kiszálás után ugy döntötek,hogy nem kivitelezhetö a dolog vagy nem is akarták bekötni de hozátete hogy minden kiszálásnál volt valami kifogás most nincs ez most nincs az csuszik a tetö stb..
    Ez idáig ok nem kivitelezhetö de mire fell mikor ráse mértek a dologra kérdezte tölem az illetö na puf mondtam neki hogy fogalmam sincs és mostjön a pláne a dologba töle kb 20m ahonan tuti nem látszik az adó megoldták az internetet azaz bekötöték a srác a :W -ba most ügyvédhez fordult hogy hogy lehet ilyet csinálni meg a fogyasztóvédelemhez még az ombucmanuson is gondolkodik mivel ez hátrányos megkülömböztetés hogy az egyiknek bekötik a másiknak nem elöte antana mögöte antena naracomos mind de nála nem kivitelezhetö a dolog mivel ráse probálkoztak felse mentek a tetöre.
    Szerintem ez egy kicsit felháboritó igen ez történik ha egy cégnek már sok az ügyfele egy ide vagy oda nem számit. :C :C :C
    Röviden enyi a történet. :C :C :C

Bár kiváncsi lenék a KFT részéröl a történetre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés