- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T. Almeida #899 üzenetére
Dicsérik őket, én is rendeltem egy szürke lencséset.
-
T. Almeida
senior tag
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Carrera napszemüveget, aminek tükröződik a lencse belseje. Ez nem tudom mennyire normális, de engem speciel zavar.
Minden napszemüveg ilyen vagy vigyem vissza?
Az eOptikában vásároltam és 96/S GUY/IC 58-as típusú.
-
Napfénysüti
nagyúr
Maui Jim van valakinek? Megéri az árát?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Pesten hol lehet a legtöbb fajta szemüveget felpróbálni?
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Oakley szemüveget honnan érdemes venni, hogy biztosan eredetit kapjak a lehető legjobb ár mellett?
Konkrétan egy Jupiter Squared lenne a cél. -
Napfénysüti
nagyúr
Rudy Project Tralyx szemüveget használ valaki?
-
moma
őstag
Hol tudnék most ma a belvárosban venni egy párezres napszemüveget?
-
vmk
tag
Sziasztok.
Esetleg erre valaki?
-
Tomi0703
addikt
Udv!
Erre esetleg valaki? -
adamx001
újonc
Sziasztok,
Rövid, 2 perces internetes napszemüveg vásárlással kapcsolatos kérdőív kitöltését szeretném kérni Tőletek.
Köszönöm!
-
Sanyi.il
aktív tag
ez milyen rayban típus? jelenleg egy spy helm-et hordok, de újítanék lassan
neten ezt találtam hírtelen, de az első képen mintha a szára nem lenne ilyen széles..
-
harry
veterán
Sziasztok!
Van tapasztalatotok a shoptika áruházzal kapcsolatban? No csak úgy furcsálltam, hogy a Vision-nél 20k-ért árult Polaroid 4314 itt 12k. link
Esetleg vélemény az említett szemüvegről? -
Cry0
őstag
Sziasztok
most találtam meg a topikot
egy rövid kérdéssel fordulnék hozzátok.
nemrég rendeltem egy ilyen tipusú napszemüveget és olyan gondom van hogy kicsit széles lett nem tudom valahogy lehet állítani hogy szűkebb legyen ?
vagy esetleg vigyem be egy szemüveghez hátha tud segíteni ? -
sixpack89
tag
Sziasztok! ]van egy üveglencsés napszemüvegem amit szívesen eladnék,de vevő egyenlőre nincs rá,pedig sok helyre feltettem. egy külföldi ismerősömtől kaptam születésnapomra. moschino gold típus. bevittem optikába azt mondta a hölgy 50 ezret is megér,csak ők nem veszik be,mert nincs olyan márkájuk. szóval akit érdekel csak szóljon nyugodtan! alkuképes. 40-ről indulok így is jóval ár alatt.
-
mirci18
addikt
Szevasztok haveromnak vennék egy egy Rayban wayfarer stílusú napszemüveget.
Olyan 5000 ft-ig tudok elmenni.
Mivel sofőrnek lessz nem az alap uv szűrős szemüveget keresem párszáz forintért. -
törölt tag
Tegnap fél 4-kor rendeltem Edel-Optics webáruházból, ma délelőtt meg is érkezett a csomag. (UPS Express)
Majd este kiderül, hogy az van-e a csomagban aminek lennie kell. -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Retro Jeans napszümeveget szabad venni? Jók a lencséi?
-
válasz
-Faceless- #874 üzenetére
-
-Faceless-
őstag
válasz
KaiotEch #873 üzenetére
Szia!
Polaroid napszemüvegek mind polarizáltak, és a legolcsóbbak normális lencsével. Én két hete vettem egy fekete pilóta szemüveget a felső részén bőr borítással, és őszintén megmondom, hogy sokkal jobban tetszik, mint a hagyományos ray ban pilóták. Erősebb, érzem is hogy a fejemen marad, és nem kell a polarizált lencséért +20 ezret kicsengetni... (kerülhet nekik max. 500Ft.-al többe legyártani...)
Szóval van több formájuk is az egyik ez élőben ez tükrös, és citromsárga-narancs-bordó-lilás árnyalata van. Vannak még ezek: zöld-kék/fehér, policekék/szürke, sárga-bordó/fehér, policekék/kék.
Van pilótában sima tükrös, és ez volt mind közül a kedvencem ez csak kéknek tűnik, de élőben szolidan kékes árnyalattal, de a teljes színskála rajta van.Nem vagyok itt senkinek az embere, hogy ennyit linkelgetek, csak még nem töröltem ki őket mikor nézegettem
Én az optic world-ben vettem ott a pilóták 14-15 ezrek, az ofotértben nagyon figyelj ne legyen meghajolva, mert nekem is elhajlítottat akartak elsózni, de ha jó állapotban van 12-13-ért is találhatsz, az vision-expressben pedig a legnagyobb a kínálat a Szolnokiban mind ki volt állítva amiket linketltem, és 18 ezer volt. Utóbbinál azt mondta az üzletvezető, hogyha a neten kiírom annak a kódját, és színét ami tetszik, akkor megnézik van-e másik boltban, és ha kell rendelnek neked olyat amilyet szeretnél.Amit linkeltél nekem elég gagyinak tűnik a lencséje az tuti, hogy nem üveg, és műanyagból sem tippelném a csúcsra. De 25 ezres keretbe még mindegyik Carrera is belefér, akkor pedig már tényleg tudsz válogatni.
-
Sziasztok! Mostanság nagyon "trendi" a szivárvány színű lencse a napszemüvegen(Oakley Holbrook). Létezik olyan, ami jó minőségű, kék, vagy lilás lencsés, nem horror áron, és polarizált? Vagy a szín és hogy polarizált már kizárja egymást? Esetleg ami még nagyon tetszik az az ezüst lencse, ami tükrös.
Esetleg ezek mennyire jók?
Szeretnék venni egy normálisat, br. 20-25 fölé nem szeretnék menni.
-
El Gringo
senior tag
válasz
-Faceless- #871 üzenetére
az se rossz ötlet, de nem találtam egyet se
ehelyett néztem egy olyan pontot, ahol a pofámba csillog az ablak, és felvettem a lencsét. Na utána nem csillogott semmi. úgy látszik nem kamu. úgyhogy egy ezrest megért
meg amúgyis megérte volna
-
-Faceless-
őstag
válasz
El Gringo #870 üzenetére
Teljesen nem sötétül el, házi körülmények között van minden irányból beszűrődő, és tárgyakról visszatükröződő fény is. Ha már úgy látod, hogy mondjuk 2-szer sötétebb forgatás után, akkor jó eséllyel polarizált, de sokkal könnyebb kimenni a szabadba, és összehasonlítani egy biztosan polarizálatlannal.
-
El Gringo
senior tag
hali. kérdeznék egyet a Polarizált lencséről!
Próba cseresznye alapból rendeltem banggoodról egy clip-on lencsét, narancssárga színű nightvision félét.Kipróbáltam lcd monitornál, elkezdtem forgatni, de csak világos-sötétebb árnyalatváltozást láttam, nem sötétült el teljesen. Ez akkor kamu, jól értelmezem? Vagy csak a sötétebb feketéknél kéne teljesen elsötétülnie?
-
-Faceless-
őstag
válasz
Allstar21 #868 üzenetére
Ez oakley kínai fröccsöntött edition. Óva intelek tőle, személyes rossz tapasztalat. Próbáltam olcsón megúszni, átvertek egy ray-banel hasonlóan vaterán, utána vision expressben kétszer is csalódtam san marco vagy milyen márkával.
Ha van igény normális szemüvegre, akkor az ofotértben most van 25%-os akció minden pénzbe is kerülő napszemüvegre. A legolcsóbb jó márka a polaroid sokat dicsérik, és így most 11-12 körül. Ez a legjobb amit tudok ajánlani. -
Allstar21
csendes tag
Sziasztok.
Válaszokat szeretnék. Nem emgvásárolni szeretném valamelyiket is, csak kíváncsiságból érdekel
ennyire jó replikákat kélszítenek, vagy ezek között van igazi is?
Bár az árból ítélve, kizárt dolognak tartom :/
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_holbrook_signature_polarizalt_16_szinbol_2091665672.htmlVárom a hozzászólásokat...
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok polaroid, vagy carrera szemüveget szeretnék, de Szolnok környékén lakom itt pedig röhejesen túl árazottak. Szóval például egy hagyományos polaroid 25 ezer. Az lenne a kérdésem, hogy itt valakinek van-e megbízható go-to boltja a Nyugati vonalának környékén?
Már csak a nagyobb kínálat reményében is. Itt ebből az 5-ből válogatni nem nagyon lehet. -
Allstar21
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék érdeklődni, hogy az itt található kép alapján, megtudjátok e mondani, hogy ez a nepszemcsi eredeti e vagy sem.
Nem szeretném megvenni, de az illető erdetiként hirdeti
és bár az Oakley nem gyárt cakkozott törlőkendőt, azért láttm már rá pl-át hogy gyárilag erdeti Oakley-hez cakkos törlőkndő volt és még hozzáértők is mondták, hogy bár furi, de tényleg minden tartozéka eredeti...
Arról sajna nincs képem és ahhoz kendő is fehér volt, de ami most érdekel, arról, itt a kép:http://rj.olx.com.br/rio-de-janeiro-e-regiao/bijouteria-relogios-e-acessorios/oculos-oakley-inmate-original-39880093
Mert ez viszont gynús
Válaszotokat előre is köszönöm, sziasztok
Illetve bárki tud eredeti fémkeretes Inmatat, az értesítsen
-
ezüsthátú
tag
Sziasztok,nekem is most aktuális a téma második ozzie-m kopott el kb 5-7 év alatt,és most sem a lencse hanem inkább a keret rongyolódott le pedig kapott rendsen.Minden fórumon,boltban 8000 körül van,DE sétálok az interspúrban és mit látok,bizony a kedvenc márkámat méghozzá 4 helyett? leárazva 3 ezerre😃,úgyhogy most épp agyalok fekete,vagy kék lencsével vegyem.
-
Motar
tag
válasz
Bad Pritt #860 üzenetére
Szerintem az 5000Ft és a jó üti egymást.
Én is vásárláson gondolkozom, polaroidokkal szemezgetek. Hova lehetne menni próbálgatni, mert ugye az sem árt ha jól is áll?!
Tudom, hogy minden szemüvegboltba van polaroid, de valami olyan hely kellene ahol van egy csomó fajta. Nincs kedvem 20 boltot végig járni. -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok! Budapesten hol lehet kapni 5000 forintig jó napszemüvegeket? Nem a márka érdekel, UV400 legyen, meg ha lehet aviátor stílus. Ráültem a sajátomra és gyorsba kéne csere.
-
whYz
őstag
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok.
Mára film első bemutatója óta keresem, Magyar és Amerikai fórumon egyaránt, ennek a napszemüvegnek a márka típusát: http://www.imdb.com/media/rm3918968832/ch0070245
Keanu Reves viselte az Utca Királyai című filmben.
Tudtok segíteni, ez milyen típusú napszemüveg???Válaszotokat előre is köszönöm
sziasztok -
Psytróger
tag
Helló!
Véleményt szeretnék kérni. FB egyik adás/vétel csoportjában kínálják az alábbi terméket:
Oakley Holbrook / 10.000ftTudtommal Oakleyt 30-40.000 alatt nem nagyon lehet kapni. Szerintetek hamisítvány, vagy csak simán lopott?
-
VViktor1990
csendes tag
Sziasztok! Lenne régebbi munkámból fizetségül maradt 3 vadonat új Ray ban Aviator napszemüvegem. Természetesen úgy adnám át őket, hogy találkozunk akármelyik optikai boltnál, és bevizsgáltatjuk az eredetiségüket. Lenne egy Normál méretű Aranykeretes G14 üveglencsés Aviatorom, ugyanebből van a nagy verzió (62mm), illetve van egy kis méretű női rosegold keretes rózsaszín lencsés aviatorom. A G14 lencsésért 20e Ft-ot szeretnék kapni, a kicsiért pedig 15-öt. Ne haragudjatok, ha eltévedtem, nem célom offolni, csak gondoltam aki mondjuk polaroidot akar venni, az most jól járhat ezekkel a modellekkel. Üdv.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Szeretnék nyárra pár napszemüveget venni. Fontos szempont nálam a minőség, de semmiképp sem a márka.
Ez alatt azt értem, hogy bőven jó nekem a pár ezer forintos noname, de legyen UV400, ne felületkezelt, hanem rendes (nem tudom hogy hívják) UV-szűrős lencse. Olvasgattam pár tesztet a nagyon gagyi szemüvegekről és igazából a nagy része még ezeknek is tökéletesen szűr az UV ellen. Egyelőre úgy látom, hogy UV-szűrés szempontjából az ember gyakorlatilag bárhonnan vehet szemüveget a kipakolós vietnámiakat és ázsiacentert leszámítva.
Viszont hallottam erről a prizma-viszonyszámról, vagyis hogy mennyire egyenletes a lencse felülete. Ez már valamiféle minőséget kíván, ezt már nem tudja minden gagyi szemüveg tökéletesre kihozni.A kérdésem lényege az lenne, hogy
tudtok-e pl olyan honlapról ahonnan teljes biztonsággal lehet rendelni az UV és a prizma-hatást figyelembe véve.Közben rájöttem, hogy valószínűleg nem fogok felpróbálás nélkül rendelni, úgyhogy inkább arra a véleményre lennék kíváncsi, hogy H&M, C&A, Springfield...benzinkút...és egyéb helyek 2-3 ezer forintos napszemüvegei megfelelnek-e már a fenti elvárásoknak? Vagy mi az az ár amitől már "biztos" nem gagyi.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest