- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Szeretnék nyárra pár napszemüveget venni. Fontos szempont nálam a minőség, de semmiképp sem a márka.
Ez alatt azt értem, hogy bőven jó nekem a pár ezer forintos noname, de legyen UV400, ne felületkezelt, hanem rendes (nem tudom hogy hívják) UV-szűrős lencse. Olvasgattam pár tesztet a nagyon gagyi szemüvegekről és igazából a nagy része még ezeknek is tökéletesen szűr az UV ellen. Egyelőre úgy látom, hogy UV-szűrés szempontjából az ember gyakorlatilag bárhonnan vehet szemüveget a kipakolós vietnámiakat és ázsiacentert leszámítva.
Viszont hallottam erről a prizma-viszonyszámról, vagyis hogy mennyire egyenletes a lencse felülete. Ez már valamiféle minőséget kíván, ezt már nem tudja minden gagyi szemüveg tökéletesre kihozni.A kérdésem lényege az lenne, hogy
tudtok-e pl olyan honlapról ahonnan teljes biztonsággal lehet rendelni az UV és a prizma-hatást figyelembe véve.Közben rájöttem, hogy valószínűleg nem fogok felpróbálás nélkül rendelni, úgyhogy inkább arra a véleményre lennék kíváncsi, hogy H&M, C&A, Springfield...benzinkút...és egyéb helyek 2-3 ezer forintos napszemüvegei megfelelnek-e már a fenti elvárásoknak? Vagy mi az az ár amitől már "biztos" nem gagyi.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest