Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
válasz sityupityu #17649 üzenetére
Ok, làtom walbro karbi. Keress rà egy Aprilia Atlantic 200 Keihin karbit hasznàltan, ahhoz lehet venni tolattyút is. A kettő kompatibilis!! Persze oem-parts.hu - n nem jelzi. Ott az Atlantichoz mindkét karbit ìrja, a wxr200 ufyan az a blokk, mint az Atlantic, a wxr180-hoz meg olyan karbi kell, mint a wxr200-hoz. Szóval sok minden àtjàrható attól, hogy nem ìrjàk...
A kipufogó leömlő ès vègdob közé a tűzgyűrűvel jàrtam így... Az Atlantic 200-hoz csak gyàrit írt 7 rongyért, az Atlantic125-höz van utàngyàrtott 1400-ért. Ugyan az a rendszer, kipuff, méretek. Kicsit lehúzàs, de kis utànajàràs és van mindenSzerk.:
Biztos jót nézel? Mert én nem làtom és nem rendelhetőt ìr...
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz sityupityu #17651 üzenetére
Hmm... Hìvd fel őket ès kérdezz rà, mert én itt néztem és azt írja nem rendelhető:
http://oem-parts.hu/hu/parts/gilera/historical-catalogs-1998-2005/runner-180-vxr/engine-carburettor-43911
Ha nincs nekik, marad az én verzióm, bontott Atlantic200-as (2003) karbi (keihiin), ahhoz van membràn.
Szerk.:
Nem jó hozzà a komplett keihin karbi?
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz sityupityu #17653 üzenetére
Nem véletlenül, hidd el... Szerintem úgyis azt mondjàk nem jó. 200as ès a 180as runnerre ugyan az a karbi (walbro) való. Az Atlantic200-ra az a walbro és a keihin való. Ezekből eredően a vxr180-ra jó az Atlantic200 keihin... De ràkérdezek biztosra a szerelőmnél neked.
Automata szivatóval is így jàrtam. Motor tipusra keresve csak gyàri van mindenhol - kapaszkodj meg - 36k és 50k-ért. Méretek nincsenek az oldalon. Lemértem a méreteit itthon, futarmotorosbolt.hu - n 5k-ért vettem ugyan olyat, belevaló.[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz sityupityu #17655 üzenetére
Én a cikkszàmokat nézem.
1: vxr180 1-000-071-479
2: vxr200 1-000-071-479
3: atlantic200 1-000-071-479 és 1-000-071-366Én úgy làtom, hogy a vxr180 és 200 az walbro karbis mindkettő, legalàbbis egy cikkszàmot hoz mindkettőre és egyféle membrànt hoz mindkettőre (walbro) ès az nem rendelhető stàtusz.
Vxr200:
http://oem-parts.hu/hu/parts/gilera/historical-catalogs-1998-2005/runner-200-vxr-4t/engine-carburettorVxr180:
http://oem-parts.hu/hu/parts/gilera/historical-catalogs-1998-2005/runner-180-vxr/engine-carburettor-43911A 21-es alkatrész az
-
dugynok
senior tag
válasz sityupityu #17657 üzenetére
Ezért írtam, hogy vegyél egy komplett bontott atlanticos keihin karbit, azt tedd rà a runnerre, jó rà. Ahhoz kapsz alkatrészeket is.
-
dugynok
senior tag
válasz sityupityu #17663 üzenetére
Persze egyértelmű, csak az elején még nem jött ez szóba. Szerintem is jobban jàrsz ebay-en, de ott is kérdezz rà az eladónàl a méretekre.
-
dugynok
senior tag
válasz Grillo #17961 üzenetére
Mondjuk annyival megkönnyìtheted a szerelő dolgàt, hogy elviszed egy körre a vasat és amikor megàll, kiveszed a gyertyàt és megnézed van-e szikra. Ha nincs, akkor tuti jeladó. Nekem sajnos komplett gyújtàs csere volt, külön jeladó nincs csak alaplappal. Gyàri (màgnessel) 50k, kapott egy utàngyàrtottat (rms) 20k.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz nyogo83 #20029 üzenetére
Hàt én lehet kimegyek 7végén oda és minden buszsàvban haladó autónak meglocsolom a szélvédőjét egy kis kefírrel... Tényleg rohadt dühítő ami ott megy, a zsandàroknak meg ezzel kéne foglalkozni, nem a traffival...
Faccom!!!!Szerk.:
Nincs facebookom, de ezt a videót kicsit osztani kellene.
Kéne valami motoros megmozdulàst is szervezni - mert ez rohadt dühítő, ami ott (és màshol) is megy...[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz bajnokpityu #20409 üzenetére
Én mosom a szivacsot. Kézi autómosóba elviszem a légszűrőhàzzal együtt és 2-300 Forintból tiszta mindkettő. Nem spúrsàgból, de a hàzat ígyis-úgyis mosom (mert utàna olajozom a szivaccsal együtt és poros lesz cserére).
Jah, 3ezrenként ez a story.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest