- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
Szerintetek, ha lakott területen kívűl van egy sebességjorlátozó tábla (30) és utána 50 méterre városhatár (lakott terület) tábla, az felűlírja a sebességkorlátozást? Tehát utána 50km/h a sebességhatár? A 30-as tábla után se kereszteződés, se feloldó tábla.
-
dugynok
senior tag
válasz
Hauptmann #9167 üzenetére
No offense, de nem lehet, hogy a kerékpárosok sávjában sétálltatok? Csak mert el van választva záróvonallal a gyalog és kerékpár sáv és tábla is úgy jelzi. Bringázni is szoktam motorozás mellett és higyjétek el, a gyalogosok is kóvájognak... Volt, hogy Lágymányosi hídon majdnem belelöktek a Dunába, mert ott is kerékpár- és gyalogos út van, ami két külön sáv, persze a gyalogosok össze-vissza szédelegtek és az egyik kilépett mellém akkora lendülettel, hogy a korlátnak csapódtam...
-
dugynok
senior tag
Szerencsére nem lóg, de eléggé kivan... Mondjuk úgyis szervíz lesz, nem szenvedek vele, ott majd kiderül mi kell.
Köszi srácok -
dugynok
senior tag
Arra a szilentre gondolok, ami a középsztendernél van kétoldalt lent:
https://citybike.hu/Szilent-block-Piaggio-motortartohoz-4T-18x61x40
Itt a két ár között van, bár márkát nem írnak, lehet ez is rms csak drágábban. Aztán rájöttem, hogy autóhoz való az tömör gumi, ide nem jó, mert döntésnél hátráltat a tömör gumi...
-
dugynok
senior tag
Halika,
Motorblokk tartó szilentet mennyire körülményes otthon cserélni? Copós és jobb szervízbe cseréltetni?
-
dugynok
senior tag
Köszönöm a brigéciol tippet
A csavarok visszatekerésénél használjak valami olajat kenésnek? Érdemes a berohadás elkerülése végett?
-
dugynok
senior tag
Motorszerelésnél mikor rakja össze az ember mivel érdemes - ha egyáltalán kell - a koszos, olajos csavarokat és anyákat megtisztítani, bekenni annak érdekében, hogy szépen össze lehessen csavarozni, kosz és dzsuva ne legyen a meneten, ne rohadjon össze és kövi szétszedésnél könnyebb legyen szétszedni?
-
dugynok
senior tag
válasz
Hauptmann #7754 üzenetére
Mirek-éktől én egyszer úgy kaptam vissza a vasat teleszkóp olajozásról, hogy az első kerék és a kormány 30 fokos eltérésben volt egymással... Persze szóvá tettem, visszafeszegették egyenesbe ott elöttem, de nem szétszedték, hanem egyik a kereket fogta, másik a kormányt tolta... És az egyik a főnök volt!! Ezek után én menntem máshova, ilyen bandára nem bízok semmit...
Nem messze ott van a CRIB-esek, ők normálisak, de pl. Fehérvári úton van direkt Apriliás is a töltésnél
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Egy maxirobogón, hogy tudom kiszedni a hátsó kereket? Kipuf le, fék le, kerékanya, és...? Kipuftartót is? vagy le kell szedni a túloldalon a szíj házat és kuplungot is le kell szedni a keréktengely kiszedéséhez?
-
dugynok
senior tag
Köszönöm, megnéztem GL4-es kell bele. Kcsit drága a a 250ml 1800 JMF...
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Hajtómű olaj cserénél tehetek bele bármilyen 75w90-es olajat (autóba valót is) vagy ragaszkodjak a malossi 75w90-es olajhoz?
Esetleg milyet ajánlatok bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest